2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته هفتم بارداری

2110 بازدید | 23 پست

سلام الان هفته هفتم هستم بعدازظهر خونریزی داشتم زنگ زدم دکتر گفت شیاف فرتیژست بزار یکی گذاشتم.الان فقط شده در حد یه لک کم قهوه ای ...چیکار کنم خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر استراحت کن شیافم خارجیشو بگیر سیکلوژست بهتره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تا حالا سنو دادی 

یکبار هفته پیش رفتم سونو گفت ۶هفته داخل رحمه و کیسه زرده و ساک حاملگی ۱۲میل یه کیست ۲۴میل هم تخمدان راستت داری...گفت هفته دیگه بیا برا جنین و قلب الان‌زوده

باید بری سونو ...الانم استراحت کن بعدشم برو سریع دکتر تا واست سونو بنویسه منم همینجوری شدم دو ماه استراحت مطلق داشتم هم جفتم پایین بود هم هماتوم داشتم بعد کلی استرس و دوماه استراحت مطلق خداروشکر خوب شدم بااازم تاکید میکنم استراحت خیلی خیلی مهمه واستفاده از همون شیافا

بیشتر استراحت کن شیافم خارجیشو بگیر سیکلوژست بهتره 

بعدازظهر خونریزی بود اندازه یه قاشق ولی الان شده در حد یه لک خیلی کوچیک اونم دستمال میزارم معلوم میشه...ببخشید خیلی واضح توضیح دادم

بعدازظهر خونریزی بود اندازه یه قاشق ولی الان شده در حد یه لک خیلی کوچیک اونم دستمال میزارم معلوم میش ...

نه میدونم عزیزم ایراد نداره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
باید بری سونو ...الانم استراحت کن بعدشم برو سریع دکتر تا واست سونو بنویسه منم همینجوری شدم دو ماه اس ...

دکترم هفته پیش سونو نوشته برای پس فردا پنجشنبه...حالا تا پنجشنبه صبر میکنم که ۷تموم بشه