2777
2789
عنوان

بياين بگين شهر وان خوبه ؟ كسي رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوست اشناها ولی من دوسدارم خودمون با ماشینمون بریم ولی خیلی مسافتمون تا تبریز زیاده 😔

گواهينامه بايد بين المللي باشه 

ولي با اتوبوس وي اي پي خيلي خوبه بت قطارم خوبه تا خوي ميشه رفت ازونجا با تاكسي ميري وان 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
عه پس واسه دخترم ميتونم  خريد كنم🥰

اره

چند وقت پیش دوتا از دوستام هم رفته بودن هردو بچه دارن

همش برا اونا خرید کردن

وان باید با کیف پر از پول رفت با کیف خالی از پول ولی پر از خرید برگشت😅

گواهينامه بايد بين المللي باشه  ولي با اتوبوس وي اي پي خيلي خوبه بت قطارم خوبه تا خوي ميشه رفت ...

همون دیگ ما بخوایم تا تبریز بریم هزار کیلومتر فاصله داریم مگر اینک با هواپیما بریم. تا تبریزو از اونجام ک دیگ با همین ون ها بریم

چ موقع؟  الان ترکیه خیلی اف زدن جنسا رو خیلی هم شلوغه من تابستون رفتم ولی وان نرفتم اما شنید ...

پارسال بود.

اما بری اونجا بیشتر از ترکیه ای ایرانی هس.از بقال محلتون گرفته تا خواجه حافظ اومدن خرید

اره چند وقت پیش دوتا از دوستام هم رفته بودن هردو بچه دارن همش برا اونا خرید کردن وان باید با کیف ...

من حالا هر سري رفتم كيش خالي خالي برگشتم 😂😂

اين سري فك كنم تمام زندگيمو به باد بدم اخه واقعا از خود بي خود ميشم تازه شوهرم بيچاره هيچي نميگخ هي ميگم خب يه تذكر ميدادي ميگه دلم نميومد اونهمه ذوق و كور كنم ولي منم واقعا زياده روي ميكنم 

من حالا هر سري رفتم كيش خالي خالي برگشتم 😂😂 اين سري فك كنم تمام زندگيمو به باد بدم اخه واقعا از خ ...

وان بری فقط هی میگی اینو بخرم اونو بخرم

البته الان اجناس گرونترن ولی بازم می ارزه

لباساش اونقدر با کیفیت هستن

کلا لباس ترک عالیه هی بشور بپوش اصلا کهنه نمیشه رنگشم نمیره

همون دیگ ما بخوایم تا تبریز بریم هزار کیلومتر فاصله داریم مگر اینک با هواپیما بریم. تا تبریزو از اون ...

اره چارتر تبريز گير مياد خيلي خوبه ، خيلي به صرفست به يه اژانس هواپيمايي بسپر هر وقت بليط ارزون گير اومد بهت زنگ بزنه