2777
2789
عنوان

زردی نوزاد؟

635 بازدید | 31 پست

کیا تجربه دارن؟

چند روز طول میکشه؟

امروز ۱۳ روزگی دخترم ولی هنوز زرد

دیروز بردمش دکتر گفت اگه بعدا زردتر شد ببرش دکتر و اینکه گفت تغذیه من رو پایین اومدن زردیش تاثیر نداره فقط باید کبدش کامل بشه

حالاا نمی دونم چیکار کنم

بنظر خودم دما بدنشم ی کم بالا س 

بیشتر رو ۳۶.۷ یادم رفت از دکتر سوال کنم

زردیش چنده؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرر من تا دوماهگی زرد بود ۲۳ روزگی زردیش سیزده و خورده ای بود فکر کن ولی دکتر گفت اشکالی نداره تا دو ماهگی برطرف میشه هیچ ربطی هم به تغذیه خودت نداره الکی خودت رو اذیت نکن میاد پایین بعد دو ماه

شیر خودتو نده چند روز خشک بده تا تند تند جیش و پی پی کنه زردیش برطرف بشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم دما بدنش که کاملا طبیعیه تو حساس شدی

در مورد زردی ام بگم که طول میکشه دختر من چهل روز تمام زردی داشت و بع مرور از بین رفت

اگه همون اول میبردینش حجاکت گوش عالیییییی میشد

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

اگه زردیش زیاده یادم نیست از چقدر بیشتر باشه باید بزاریش زیر یه مهتابی خاص حتما دکتر باید بهش دارو بده پسر من یک هفته طول کشید بهتر نشد یه دکتر بهش یه دارو داد نمیدونم چی بود فکر کنم فنو باربیتال البته مطمین نیستم وقتی دادم بهش زود خوب شد

پسر من زردیش خیلی بود حتی چشاش زرد شده بود ۱۰ روز nicu بستری بود فقط باید شیر خوب بخوره که از طریق مدفوع دفع بشه یه نفر که با من بچش بستری بود خیلی پایین تر بود زردیش ولی با هم مرخص شدیم بنده خدا شیرش کم بود

عزیزم دما بدنش که کاملا طبیعیه تو حساس شدی در مورد زردی ام بگم که طول میکشه دختر من چهل روز تمام زر ...

دختر اولمم ۴۰ روز طول کشید اتفاقا اونو روز ۸ ام بردم حجامت ولی زیاد فرقی نکرد