2777
2789
عنوان

خانماى خياط يا هركى كه تجربه داره

101 بازدید | 13 پست

اگه بخواب پيلى يه طرفه بدوزم پارچه رو بايد چند برابر بگيرم؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یدونه پیلی میخوای؟پهنای پیلی دامن چقد باشه؟ معمولا برای دامن ساده اندازه قد دامن پارچه کافیه

اگر دور کمرت زیاد نیس همون یه قد دامن کافیه برای یک پیلی وسط 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه پیلی میخوای؟پهنای پیلی دامن چقد باشه؟ معمولا برای دامن ساده اندازه قد دامن پارچه کافیه اگر دو ...

نه نه براى لباس نميخوام

ميخوام دور رو تختى بدوزم كه اويزون ميشه پايين خوشگل باشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه نه براى لباس نميخوام ميخوام دور رو تختى بدوزم كه اويزون ميشه پايين خوشگل باشه

دو برابر محیط تخت 😂😂 

اگر پیلی زیادترم بخوای سه برابر

طول دور تخت ٥متر و نيم هست

مثلا بخوام پيلى ٧ سانتى بزنم

الان چقد بايد پارچه بگيرم 

دو برابر محیط تخت 😂😂  اگر پیلی زیادترم بخوای سه برابر

😂مرسى

ينى سه برابر بگيرم طول هر پيلى ميشه ٣ سانت؟

ببین عرض پارچه زیاده برای لبه تخت که اویزون بشه نیاز نیس پارچه بیشتر بخری

چون هر یک متر پارچه رو از وسط نصف کنی برای لبه تخت

میشه خودش دو متر پارچه

ببین عرض پارچه زیاده برای لبه تخت که اویزون بشه نیاز نیس پارچه بیشتر بخری چون هر یک متر پارچه رو از ...

ينى الان اگه ٥/٥ دور تخت باشه دوبرابرش ميشه ١١متر 

اگه عرض پارچه ٢ متر باشه بايد حدود ٢/٧٥ متر پارچه بخرم

درسته؟