2777
2789
عنوان

وای خدا ۱۳کیلودیگه مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست

گروه کالری شماری بهترین رژیم برای لاغری داریم تو تل لینکش تو امضام هست کپی پیست کنید وارد بشید☺️

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
ودی خیلی خوشحال شدم آفرین  برای منم دعاکن

چشم گلم چیزی نمونده یکم استراحت کن بعد رژیم شوک بگیر و دوباره ادامه بده حتما موفق میشی

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم چیزی نمونده یکم استراحت کن بعد رژیم شوک بگیر و دوباره ادامه بده حتما موفق میشی

چه پیشنهادخوبی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
واقعا باریک الله به این اراده. ولی زیاده روی نکنید. اینجور لاغری تو بازه زمانی کم به بدن اسیب میزنه ...

ماهی ۳کیلوکم کردم زیادنبوده گلی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
راحت میگید سه کیلوهااااا! واقعا کار هرکسی نیس. ولی افرین واقعا آفرین. راستش من ادمای چاقو دوست ندا ...

آخ دقیقادرست میگی واقعاچاقی بده بی نهایت بده 

من وقتی چاق بودم شبیه خنگابودم

آخ دقیقادرست میگی واقعاچاقی بده بی نهایت بده  من وقتی چاق بودم شبیه خنگابودم

دور از جون عزیزم

واقعا سلامتی تو اندازه خوردن هست. من الان سه ساله متاهل شدم. خداروشکر فقط4کیلو بیشتر شدم. خیلی مراقبم که وزنم بالا نره.بشدت متنفرم از چاقی.

اصلا سن ادم رو چاقی بالا نشون میده. 

آفرین به این عزمت...

دور از جون عزیزم واقعا سلامتی تو اندازه خوردن هست. من الان سه ساله متاهل شدم. خداروشکر فقط4کیلو بیش ...

دقیقادرسته ادم چاق همیشه بیشترازسنش نشون میده