2777
2789
عنوان

تاریخ انقضاء پای مرغ

5779 بازدید | 8 پست

سلام 3 روز پیش پای مرغ بسته بندی شده خریدم گذاشتم فریز حالا امروز میخاستم بپزم دیدم نوشته انقضاء 48 ساعت بعد از تولید تو آب خیسش کردم بوی بدی میده یعنی خراب شده اخه داخل فریزر گذاشته بودم 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که پای مرغ میخرین این بوی بد همیشه هست یا مال من فاسد شده؟ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
عزیزم فریزبوده دیگه یخ زده اون ۴۸ اگه تویخچال باشه نه زمانی که فریزباشه...پابومیده شایدازخودش باشه؟؟ ...

بوی ماهی میده 😷

فکرکنم از خودش تغییر رنگ داده؟؟؟

نه 

کسی نیست جواب بده؟ حالا تاپیک مادرشوهر زده بودم هزار نفر اومده بودن ها