الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی بدم میاد اگه کسانی خودشون رو بدبخت تر و پایین تر از چیزی که واقعا هستن جلوه بدن و به شدت هم ...
واقعاااااااااا چرا وقتی خوشبختی باید اینقدر خودت رو خوار وذلیل جلوه بدی... که چی؟ همش از بدبختی وبیچارگی میگن تا یه دعواشون میشه میان تاپیک میزنن بماند ک تا دوهفته پیشش باهم خوب بودن
از اونجایی ک بعضیاشون فقط دروغ میگن نمیگم بدبخت نداریم اما بعضیا خوششون میاد مردم رو درگیر کنن با اح ...
شاید درست باشه اما پنج انگشت دست هم مثل هم نیستن . یه وقتی میبنی کسی هیشکی نداره جز خدا میلد اینجا دردل میکنه تا شاید حرفا و راهکارای بعضیا راهگشا بشه واسش بلاخره انسان هام وسیله ان شاید اینجور جاهایی کسی بشه دست خدا کمکی با حرفش به کسی کنه . یا لاقل غم ی از دل کسی سبک بشه با هم دردیش . نباید قضاوت کنیم هیشکیو من خودم پای درد دل همه میشینم و در صدی به دل و فکرم خطور نمیده که اون شخص بخاد دروغ بگه . تا جایی که بتونم باهاش هم دردی میکنم و دعا میکنم خدا راهگشای همه ادما با درد و غصه و مشکل داره یشه و گره از مشکللت همه باز کنه . انشالله