2777
2789
عنوان

یه تاپیک ارزش نداره خودتون رو بدبخت جلوه بدید😅

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست

در هر صورت ادمي كه خودشو بدبخت نشون ميده براي جلب توجه و دل سوزوندن هم بد بخته 

يسريام شرايطشون بده واقعا راست ميگن 

تو مملكت نيستي مگه نميبيني من روزي ١٠٠تا وضعيت اصف بار ميبينم  كه اينا كه تعريف ميكنن پيششون خوش بخته عالمن 😑

پريچهرَم💁🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بدم میاد اگه کسانی خودشون رو بدبخت تر و پایین تر از چیزی که واقعا هستن جلوه بدن و به شدت هم معتقدم که اظهار فقر، فقر میاره👍👍👍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من خیلی بدم میاد اگه کسانی خودشون رو بدبخت تر و پایین تر از چیزی که واقعا هستن جلوه بدن و به شدت هم ...

واقعاااااااااا چرا وقتی خوشبختی باید اینقدر خودت رو خوار وذلیل جلوه بدی... که چی؟ همش از بدبختی وبیچارگی میگن تا یه دعواشون میشه میان تاپیک میزنن بماند ک تا دوهفته پیشش باهم خوب بودن 

از اونجایی ک بعضیاشون فقط دروغ میگن نمیگم بدبخت نداریم اما بعضیا خوششون میاد مردم رو درگیر کنن با اح ...

شاید درست باشه اما پنج انگشت دست هم مثل هم نیستن . یه وقتی میبنی کسی هیشکی نداره جز خدا میلد اینجا دردل میکنه تا شاید حرفا و راهکارای بعضیا راهگشا بشه واسش بلاخره انسان هام وسیله ان شاید اینجور جاهایی کسی بشه دست خدا کمکی با حرفش به کسی کنه . یا لاقل  غم ی از دل کسی سبک بشه با هم دردیش . نباید قضاوت کنیم هیشکیو من خودم پای درد دل همه میشینم و در صدی به دل و فکرم خطور نمیده که اون شخص بخاد دروغ بگه . تا جایی که بتونم باهاش هم دردی میکنم و دعا میکنم خدا راهگشای همه ادما با درد و غصه و مشکل داره یشه و گره از مشکللت همه باز کنه . انشالله 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
در هر صورت ادمي كه خودشو بدبخت نشون ميده براي جلب توجه و دل سوزوندن هم بد بخته  يسريام شر ...

قبول دارم عزیزم اما اینجا مجازیه خیلیا هستن ک میخوان سو استفا ه کنن از احساس مردم اونکه تو واقعیته میبینی بدبخته صدالبته ک باید همدردی کرد وکمکشم کرد

شاید درست باشه اما پنج انگشت دست هم مثل هم نیستن . یه وقتی میبنی کسی هیشکی نداره جز خدا میلد اینجا د ...

قبول اما بشرطی ک واقعا دنبال راهکار باشه ومشکل داشته نه ک بگه مجازیه بزار منم یه کاری کرده باشم تو سایت

قبول اما بشرطی ک واقعا دنبال راهکار باشه ومشکل داشته نه ک بگه مجازیه بزار منم یه کاری کرده باشم تو س ...

نمیدونم شاید چون خودم ادم صادق و دل صافیم فکر میکنم  درست باشه . اما با دید شما بقضیه نگاه نمیکنم هر کسی یه جور دیگه . نمیشه خرده گرفت . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا