2777
2789
عنوان

ساک حاملگی بدون جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 8013 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد چرا عزیزم؟ قلبش تشکیل نشد؟

ازهفته ی۶خونریزی داشتم هفته ی ۵برادیدن ساک رفتم ووقتی خونریزی گرفتم بازم رفتم  سونو کفته بود داره رشد میکنه وامپول و شیاف مصرف کردم تا هفته ۸که براقلب میخواستم برم گفت ساک چروک شده ورشدمتوقف شده دیگه .توخونه سقطش کردم

اخی عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالاه خدا ی نی نی سالم بهتون بده🌹

عزیزم ممنونم ولی من بچه دومم بود بچه اولم هم از دست دادم تو ۳۲ هفته بخاطر بند ناف بخاطر این خیلی حالم بده تا دقیقه اخر نمیدونستم جنین از روزی ک جنین دیدم روانی شدم میگم اینا ک گفتن کیسه خالیه و جنین اومد بیرون شاید چیای دیگش هم تشخیص ندادن ۳ دکتر سونو کرد برام عجیبه موقع اذانه با تمام وجودم دارم داد میزنم و اشک میریزم تو کار منو تکرار نکن خواهش میکنم صبر کن هنو زوده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم ممنونم ولی من بچه دومم بود بچه اولم هم از دست دادم تو ۳۲ هفته بخاطر بند ناف بخاطر این خیلی حال ...

واییی خیلی بده خیلی ناراحت شدم عزیزم انشالاه دیگه این چیزا واست پیش نیاد و ی نی نی سالم بیاد بغلت

چطوری سقط کردی عزیزم؟ من نمیخوام به کورتاژ برسم

توخونه ولی با هزار بدبختی ولی هیچی مصرف نکردم فقط ال دی داد بهم پنج تاشوخوردم که سقط شد ولی خون از شلوارم میزد بیرون و شدید درد داشتم ولی بلند میشدم کاراخونه رومیکردم با اه وناله اخه میگن تامیتونین فعالیت کنین ولی چیز سنگین بلند نکن.دکترم گفت به هیچ وجه نباید کورتاژ کنی به رحمت صدمه واردمیشه.