سلام بچه ها ماه اخربارداریم شوهرم خیلی بهانه گیره سر همه چیز ایراد میگیره اگه یک کلمه دفاع کنم میگه زبون درازیو قهر میکنه سر کار رفتنشم منت میزاره با اینکه هیچ خواسته ای ندارم ازش نه ماه بارداریم فقط شد حسرت اما برعکس اونه که همش حرف میزنه و طلب داره ازم الانم باز قهر کرده دیگه خسته شدم ازبس رفتم سمتش برای اشتی چی کار کنم دیگه ازش سرد شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم مثل توام.تا الان ک خوب نشستم فکر کردم دیدم خودم کردم مقصر من بودم ک اون الان اینقدر پررو شده از بس،کم توقع بودم ..بخدا ی نصیحت می کنم هیچوقت تو زندگی حتی اگر کم توقع بار اومدین پیش شوهراتون خود واقعی تون نباشیم ک چوبشو خودتون میخورید
من هونحایی خراب کردم که فکر کردم اگه احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
عزیزم تو طبیعت همه چیز قانون داره درسته که زن ومرد برابرن ولی خب با هم یه تفاوت هایی دارن این تفاوت ها قانون طبیعت طبع زن و مرد. جای شما از نظر رفتاری جا بجا شما لوند زنه ناز کن زنه بهانه گیر و دل نازک و حساس زنه شما که اینا نباشی شوهرتون میشه. تو بهونه گیری کن تو ناز کن هیچ وقتم ناز مردی و نکشید اخه مرد مگه ناز داره 😁😁😁😁
برای زیستن دوقلب لازم است،قلبی که دوست بدارد و قلبی که دوستش بدارند 😍😍😍