2777
2789
ولی واقعا اینطوری نیس این چیزی هست  ک همه فقط میگن ب نظرم ،خیلیا عمل کردن حداقل بینی رو اکثریت ...

من یه دوست دارم بدون کوچکترین ارایش .واقعاااا زیباس. باحجاب ....خیلی این مدلی دیدم تقریبا....باورت میشه با این دوستم بیرون میرم مردم محوش میشن.تیکه نمیندازن بشا ...چشاشون گرد میشه و سکوت میکنن.😂😂من خیلی حسودیم میشه 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی واقعا اینطوری نیس این چیزی هست  ک همه فقط میگن ب نظرم ،خیلیا عمل کردن حداقل بینی رو اکثریت ...

نه من با شما مخالفم ایگوانا  جان    من خودم به شخصه  هیچ وقت به چهره ای که حتی بینی اش عمل شده  حسادت نمیکنم  اگه دقت کنی ما خانوما  هممون به چهره های نچرال حسودیمون میشه این نشون میده  نچرال ها بسیار جذاب ترن   و اتفاقا تعداد کسایی که طبیعی ان و زیبان خیلی زیاااده  حتی بیشتر از عملی ها یی که زیبا شدن  ببین ممکنه یه دختر بینی اش جراحی بخواد ولی در عین حال بسیار خوش فرم و صورت کاملا متوازنی داشته باشه  خب این جذاب تر از کسیه که عمل کرده  هیچ موقع یه چهره ی عملی ادمو جذب نمیکنه چون انگار ادم انتظار داره با عمل بهتر از این حرفا بشه  من مخالف جراحی بینی طبیعی نیستم  ولی اون فاتتزی ها به شدت دفع کننده  و غیر زیبان  پروتز لب هم همینطور و سایر اعمال جراحی   به جز کسی که مثلا چانه اش عقبه و نقص فکی داره اونا متفاوتن ولی نود درصد عملیا فقط اعتماد به نفس دارن چون هزینه کردن واسه چهرشون 😃😃😃😃😃تو عمرم اینقد حرف نزده بودم  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
نه من با شما مخالفم ایگوانا  جان    من خودم به شخصه  هیچ وقت به چهره ای که حتی ب ...

نه عزیزم اصلا بحث‌حسودی نیس 

من نظر خودمو‌فقط گفتم 

من خودم بینی خیلی خوبی داشتم از اکثر اطرافیانم دماغم بدون ایرادتر بود 

ولی چون خیلی ایده ال تر دوس داشتم ترجیح دادم صاف تر بکنمش 

وقطعا برای بقیه هم از دید خودم اینجوری میپسندم و اگر طبق حرف شما از نظرم طبیعی جذاب تر بود دماغ خودمو ک ایراد خاصی نداشت عمل نمیکردم 

الان هم چهره های کاملا بی ایراد فقط جذبم میکنه چ طبیعی چ عملی ولی تو نژاد خودمون بی ایراد کامل خیلی ب ندرت میبینم و در این صورت عمل ترمیمی رو خیلی موافقم 

ولی درکل با تغییر چهره یا ب قول تو افراطش کاملاااا مخالفم 

مرسی بابت نظرت 😍❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من یه دوست دارم بدون کوچکترین ارایش .واقعاااا زیباس. باحجاب ....خیلی این مدلی دیدم تقریبا....باورت م ...

خب بله قطعا ادم های خوشگل ک هستن منظورم اکثریت بود دگ 

و در اخر تفاوت در سلیقه هااا مثلا یکی بور و چشم رنگی میپسنده یکی مشکی و هرکدوم از دید خودشون زیبایی رو تعیین میکنن 😍

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
نه عزیزم اصلا بحث‌حسودی نیس  من نظر خودمو‌فقط گفتم  من خودم بینی خیلی خوبی داشتم از اکثر ...

منم  با عمل بینی اگه خیلی فانتزی نباشه موافقم  کسایی که فک خوبی ندارن چانه شون عقبه  اینا معحزه وار زیباتر میشن   من از پروتز ها خوشم نمیاد  دستکاری لب گونه  ابرو  مژه  تتو  انواع لیفت  حس میکنم چهره رو غلیظ میکنه  ولی موضوع بینی فرق میکنه کاملا به خصوص اگه فانتزی جراحی نشده باشه  خیلی هم به زیبایی کمک میکنه  من با برجسته سازی مخالفم 😃😃😃

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄