2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا رابعه اسکویی یا سوسن پرور نچرالن

خوشگلن؟؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

صد در صد طبیعی 

طبیعی که تمیز باشه آراسته باشه پوست سالم دندان سالم داشته باشه 

جراحی زیبایی  فقط نشان دهنده اینه طرف خودش رو قبول نداره همین.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
مثلا رابعه اسکویی یا سوسن پرور نچرالن خوشگلن؟؟

قطعا از ی چهره مصنوعی زیباترن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
قطعا از ی چهره مصنوعی زیباترن

این نظر شماست

بنظر من زیباتر نیست

خوبه آدم اگه ایرادی داره قبول کنه و سعی در اصلاحش داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همه خوشکلن اینطوری درست نیست درمورد ادمها گفتن

همه که خوشگل نیستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این نظر شماست بنظر من زیباتر نیست خوبه آدم اگه ایرادی داره قبول کنه و سعی در اصلاحش داشته باشه

خود جراح پلاستیک ها  ادمایی که میرن دنبال عمل رو به سه دسته تقسیم کردن. 

ادمایی که مادرزادی دچار نقص در صورت و پوست هستن 

ادمایی که در اثر تصادف و سوختگی زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن 

و ادمایی که ب قول شما دنبال اصلاح و زیبایی بیشتر هستن. 

از نظر روانشناسا گروه سوم دلیل اصلیش میل به زیبایی نیست فقط عدم پذیرش خودش هستخودش رو‌قبول نداره همین 

همین شده که دخترای ما حاضرن خودشون رو به زیر تیغ بسپرن که به اصطلاح زیبا شن 

این زیبایی نیست واقعا.

خود جراح پلاستیک ها  ادمایی که میرن دنبال عمل رو به سه دسته تقسیم کردن.  ادمایی که مادرزا ...

نه منم با عمل زیبایی کسایی که واقعا نقصی ندارن موافق نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40