2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از زبون پسر جاریم ب من میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 64 پست
گفتم دیگه عزیزم ب ترکی میگه مادرتو.... معادل ترکیشم میشه ننوی سی...م ببخشید کاملشو نمیتونم تایپ کن ...

ترک نیستم گلم

اما یه حدسایی هم زدم

یه بار که نشستی یه جریان خیالی بساز بگو مادر دوستم زن بزرگیه ۵۰ سالشه یه ذره درک و شعور نداره  جلوی من به شوخی حرفای زشت میزنه

خیلی متاسف شدم واسش که یه ذره عقل و شعور نداره توی این سن

بعدش بگو یعنی چی که اینجوره،چه قدر یه ادم شخصیتش باید پایین باشه این مدلی حرف بزنه،نمیدونم اینا تو چه خونواده هایی بزرگ شدن

شاید به خودش اومد

من بودم وقتی میگفت مادرتو به بچه میگفتم مادر بزرگتووووو.چه بیشعوره

خجالت میکشم ب خدا اما این بار مثل خودش میگم بگه مادرتو فلان میگم رادمهر جون یاد بگیر بگی عممو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه ابدا جلو شوهرم نمیگه ها 

خب نگه..تو به شوهرت بگو مادرت همچین حرفی زده..حتما ازش بخواه باهاش صحبت کنه..وقتی هم این حرفو از زبون بچه میگه اصلا بهش نگاه نکن و روتو بکن اونور

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

وا حالا هم اگه میخواد به بچه فوش بچه چرا به مادر شما تو هین میکنه از قصد داره اینو میگه که مادرت توهین بشه عجب احمقهایی پیدا میشه بگو بهش نگین فردا تحویل خودتون میده بی احترامی به مادر خودت میشه یعنی چی راست راست به مادرت توهین میکنه چه عقده ای اعصابم خورد شد اخه من اخر نفهمیدم چرا مادر شوهرا اینجورین زبون که نیست نیش ماره 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
جالبه ابدا جلو شوهرم نمیگه ها 

خب همین نکته ی مهمیه .

این یعنی از شوهرت کمی حساب میبره 

به شوهرت بگو اگه حرفتو باور نکرد دفعه بعد صدای ننشو ضبط کن یواشکی ،بزار بشنوه بفهمه تو دروغ نمیگی مادرخودش هفت خطه

ترک نیستم گلم اما یه حدسایی هم زدم یه بار که نشستی یه جریان خیالی بساز بگو مادر دوستم زن بزرگیه ۵۰ ...

خواهرم یه بار این روش رو روی دوستش اجرا کرد چقدر دختره اق و پیف میکرد و ...خندم گرفته بود😂

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خواهرشوهر من بچش تازه به دنیا اومده 

وقتی من بغل میکردم مادرشوهرم به زور بچه رو ازم میگرفت منم خیلی رک رفتم به شوهرم گفتم

از اون موقع به بعد کسی حق نداره وقتی بچه بغل منو ازم بگیره ولی مادرشوهرم از دور یه جوری نگاه میکنه انگار من بلد نیستم بچه بغل کنم مثلا یهو میگه وای مواظب گردنش باش وای دستش گیر کرد وای فلان شد درحالی که بچه خیلی هم ساکت و آروم بغلمه و هیچ مشکلی هم نداره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

وا حالا هم اگه میخواد به بچه فوش بچه چرا به مادر شما تو هین میکنه از قصد داره اینو میگه که مادرت توه ...

سنگ مادر من افتاده روسرش داره جون میده ب خاطر اونه اینجوری داره خودشو تخلیه میکنه 

اگر ب خودم فحش میداد ک اعصابم خورد نمیشد چون خطاب ب مامانم میگه و میدونمم داره میسوزه ک میگه اعصابم خورده