2777
2789
عنوان

کنکور با وجود دختر کوچولوم

320 بازدید | 22 پست

خانوما من یه دختر یه ماه دارم و امسال میخوام باز کنکور بدم خیلی گیجم نمیدونم از کجا شروع کنم امروز به یه مشاور زنگ زدم سایت مکتبستان اگ شنیده باشین گفت ۵۷۰ هزار تومن واریز کنم برا سه ماه برات برنامه ریزی کنم همسرمم حرفی نداره خودم میترسم هزینه رو بدم نتونم بخونم و انجام بدم یوختایی چون بچم کوچیکه و هنوز برنامه خوابش تنظیم نیست شما میگن چیکار کنم خودم برنامه ریزی کنم یا از مشاور بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکتبستان رسما کلاهبرداریه، برنامه‌هاشون به درد نمیخوره

خودتون برنامه ریزی کنین بهتر نتیجه میگیرین تا خریدن برنامه های سه ماهه و چهار ماهه

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

تا کنکور وقت زیادی نداری عزیزم

از طرفی بهت پیشنهاد میکنم ب اینجور موسسات زیاد اعتماد نکنی،من سال کنکورم با اینجور موسسات زیاد سروکار داشتم ولی خب...پشیمونم واقعا

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
تا کنکور وقت زیادی نداری عزیزم از طرفی بهت پیشنهاد میکنم ب اینجور موسسات زیاد اعتماد نکنی،من سال کن ...

وای ممنون از راهنماییتون الان تصمیم داشتم هزینه رو واریز کنم چون انقد ازشون تبلیغ دیدم ک باورم شد

وای ممنون از راهنماییتون الان تصمیم داشتم هزینه رو واریز کنم چون انقد ازشون تبلیغ دیدم ک باورم شد

با ی مشاور حضوری صحبت کنی خیلی بهتره 

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....