2789
عنوان

اشپزاش بیان

95 بازدید | 7 پست

خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی چطوری درست میکنین خوب میشه؟مال من درست ک میکنم انگار لوبیاش طعم نداره و کلا جدا از اون خورشته 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

عزیزم

اول پیاز رو بزار سرخ بشه،وقتی طلایی شد،رب رو قاطی کن با ادویه مثل گلپر و نمک و فلفل سیاه،بعد لوبیا رو بریز و تفت بده

بعدش آب بریز روش و یه ساعت بعد،سیب زمینی رو اضافه کن بزار لعاب بندازه و تموم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا چیتی رو بزار بپزه،پیاز و تفت بده تا طلایی شه،بعدش سیب زمینی رو نگینی خوردکن بهش اضافه کن یکم تفت بده،بعد به لوبیات اضافه کن،بزار کامل بپزه بعد ربم زیاد نه اضافه کن،ادویشم که نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین،مدت زمان پختشم مهمه

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

لوبياروباپيازتفت ميدم باسيب زميني درشوميزارم اروم تايكم بوي بدلوبيابره بافلفل و زردچوبه بعدرب ميريزم تفت ميدم تارنگش واش بعداب جوش اضافه ميكنم زيرشوكم ميكنم چندين ساعت بپزه 

لوبياروباپيازتفت ميدم باسيب زميني درشوميزارم اروم تايكم بوي بدلوبيابره بافلفل و زردچوبه بعدرب ميريزم ...

هوووو چندین ساعت من واسه نهار میخوام.بعد میگم سیب زمینی رو از اول اضاف کنم یا بزارم بعدا.چونکه سسب زمینی خمیشه له میشه کامل

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
هوووو چندین ساعت من واسه نهار میخوام.بعد میگم سیب زمینی رو از اول اضاف کنم یا بزارم بعدا.چونکه سسب ز ...

سيب زميني رواول بالوبياتف بدي ديگ له نميشه تااخر ميمونه.من سه چهارساعت ميزارم باشعله كم ميپزه خيلي عالي ميشه