2777
2789
عنوان

شوخی مامان بزرگ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3796 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

83 سال اینجوری بود نمیتونی که عوضش کنی.........بنده خدا شایدم چیزی تو دلش نیست مثلا میخاد بات شوخی کنه دلت شاد شه فکر میکنه اینجوری ناراحتیت از بین میره به دل نگیر 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

ای حالم بهم خورد چه خودشیرین و بی مزه......محلش نده بعدم بگو به شوهرت ک زودتربرین اگه اعصابتو بهم میریزه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
۸۰ سال همین بوده توقع داری الان درست بشه؟؟؟

من نمیخوام درستش کنم

موندم خودم جلو برادر شوهرم چجوری رفتار کنم اخه ففط خانوما نیستیم مردا هم بینمونن

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

مادربزرگ شوهره منم هم پیر بود هم آلزایمر داشت هرموقع منو میدید میگفت دختراتو شوهر دادی منم میگفتم نه هنوز میگفت پاشو برو گم شو از جلوی چشمام تو که عرضه نداری واسه دخترات شوهر پیدا کنی😲😲😲حالا من نامزد بودما بیست سالم بودگریه میکردم پارسال دار فانی رو وداع گفت 😂😂

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

قدیمیا یجورایی خیلی راحت بودن با هم البته درجه راحتیشونم با هم فرق میکنه 😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

چه پایه اس مادربزرگش😂😂😂😂

ما تو فامیلمون به هیچ عنوان از این حرفا زده نمیشه تحت هیچ شرایطی و هر نسبتی که با هم داشته باشن هیچوقت از این حرفا نمیزنن

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
من نمیخوام درستش کنم موندم خودم جلو برادر شوهرم چجوری رفتار کنم اخه ففط خانوما نیستیم مردا هم بینمو ...

خودتو با يه كاري سرگرم كن مثلا با گوشي 

انگار هيچ صدايي نميشنوي

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
مادربزرگ شوهره منم هم پیر بود هم آلزایمر داشت هرموقع منو میدید میگفت دختراتو شوهر دادی منم میگفتم نه ...

خب از یجایی ب بعد میگفتی اره شوهر دادم ک نگه پاشو گمشو 😆😂🤣

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫
مادربزرگ شوهره منم هم پیر بود هم آلزایمر داشت هرموقع منو میدید میگفت دختراتو شوهر دادی منم میگفتم نه ...

وای عزیزم چه باحال .....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن