2777
2789
عنوان

رویان و بیمه

756 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.کسایی که رفتن موسسه رویان یا اطلاع دارن میشه بگن اصلا بیمه قبول میکنه؟یا چه جور بیمه ای قبول میکنه.من واسه ۳۰ بهمن واسه اولین بار وقت گرفتم خوهستم ببینم اگه بیمه تکمیلی قبول میکنن خودمو بیمه تکمیلی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی حتما بهم خبر بده بگو چجور شد و چیکار کردید . چتدوقت اقدامی؟

۱سال و نیم 

باشه خبر میدم.من همه مدل ازمایشی دارم هم خودم هم شوهرم واسه همین چندماه پیش خداکنه همونارو قبول کنن

۱سال و نیم  باشه خبر میدم.من همه مدل ازمایشی دارم هم خودم هم شوهرم واسه همین چندماه پیش خداکنه ...

اگر برای کمتر از ۶ماه پیش باشه قبول میکنه . بهتون گفت چقد ببرید روز اول ؟ چه ساعتی وقت داد 

اگر برای کمتر از ۶ماه پیش باشه قبول میکنه . بهتون گفت چقد ببرید روز اول ؟ چه ساعتی وقت داد 

چیو چقدر ببریم؟

ساعت ۸ و نیم گفت بیاید احتمالا هم تا عصر اینجایین جایی قرار نزارین

چیو چقدر ببریم؟ ساعت ۸ و نیم گفت بیاید احتمالا هم تا عصر اینجایین جایی قرار نزارین

گفت مبلغ چقد همراهتون باشه /به ما گفت حداقل ۳۰۰همراهتون باشه ..گفت اخرشم بستگی ب درمانتون داره سقفش ۸میلیونه😥

سلام به استارتر و دوستای عزیز

من رویان رفتم و معمولا میپرسیدن بیمه تکمیلی دارید یا نه؟ 

ولی خب ما نداشتیم

از من حتی عکس رنگی یک سال و نیم پیشمو قبول کردنو دیگه عکس نگرفتم

ولی خب از صبح تا غروب اونجا درگیر میشید جایی قرار نزارید

ما تقریبا هر سری که رفتیم نزدیک 300 اینا خرج شد

درضمن تو خود مرکز کنار آزمایشگاه رستوران هم برای عموم داره، ما نمیدونستیم خیلی اذیت شدیم، گفتم بگم که اونجا شما به درد ما دچار نشید

سلام به استارتر و دوستای عزیز من رویان رفتم و معمولا میپرسیدن بیمه تکمیلی دارید یا نه؟  ولی خ ...

مرسی جواب دادی.

پس یعنی تکمیلی قبول میکنن که میپرسن دیگه.حالا من رفتم میپرسم همینجا میگم که بقیه هم بدونن.

من عکس رنگیم واسه اردیبهشته

مرسی جواب دادی. پس یعنی تکمیلی قبول میکنن که میپرسن دیگه.حالا من رفتم میپرسم همینجا میگم که بقیه هم ...

آره قبول میکنن عکستو

من تازه 2 ماه بودکه میرفتم

مشکل اصلیمون اسپرم ضعیف همسرم بود 

من 2 بار سقط هم داشتم تا زیر 2 ماهگی

قرار بود پریود شدم زنگ بزنم که نوبت بگیرم بیفتیم تو سیکل درمانی که پریود نشدمو با معجزه خدا باردار شدم

فردا وارد هفت هفته میشم

انشالله این معجزه سالم برام بمونه