2777
2789
عنوان

مراسم ها و کادوهاش

178 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، ۵ماهه عقد کردم ، نامزدمم داره واس دکترا میخونه چند ماهی درآمدش خوب نیست چون داره درس میخونه و قسط هاش زیاده حقوقش کامل میره برا قسط،کار دوم میرفت که چون میخونه دیگه فعلا نمیره،از اون طرف تولد خواهرا و روز مادر و اینور اونور دعوت کردنا نزدیکه.. حتی من این ماه ازش پول نخواستم ..خودمم سرکار نمیرم پس اندازامم دیگه خرج کردم چون پول نگرفتم از نامزدم..خودش هروقت بده میگیرم نده بهش نمیگم..حالا تولد آبجیشه ..نمیدونم چطور بهش بگم کادو بدیم..از اون طرف روز مادر نزدیکه ..طفلی خیلی تو فشاره..تولد داداشش من بهش گفتم ی کیک خرید..حالا آبجیاش ناراحت نشن اگه چیزی نگیریم..از طرفی دست و بالش خیلی تنگه..بنظرتون بهش بگم تولد آبجیته؟ چیکارکنم؟ خودمم دست و بالم خالیه تولد نامزدم و روز مرد هم نزدیکه ..ولنتاین و نمیخوام بخرم 😞 خودم موندم..😟

از مامانمم نمیتونم بگیرم چون هم درگیر جهازه هم این ماه دعوتمون کردن خونه نامزدم ..کلی خرج مامانم درومد کادو برا نامزدم گرفت و پول کادو داد مامان نامزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن قرار نیست که خودتون رو به زحمت بیندازین که اونا بفهمن دوسشون دارین یه تبریک و یه کیک خونگی در ...

تو عقدم..کیک خونگی درست کنم خوبه عزیزم؟ خونه خودمون نیستیم آخه

ولش کن بابا تولدشه که تولدشه

تو که میبینی شرایط شوهرت فعلا اینجوریه و حتی واسه خودت پول درخواست نمیکنی ازش لزومی نداره تولد خواهرشو یاداوری کنی اگه بخواد و شرایطشو داشته باشه خودش انجام میده . اصلا هم به روش نیار خودتو بزن به کوچه علی چپ.

اصلا و ابدا هم تو عذر خواهی نکن از خانوادش چون براشون کادو نخریده!!!خودشون مگه کور یا نمیبینن اوضاعش رو...

تو بخوای عذر خواهی کنی و خودتو دخالت بدی بهت بدبین میشن.خودتو کامممممملا بکش کنار هیچیم نگو به شوهرت.

والا تو این دوره زمونه گلیم خودتونو از اب بکشی بیرون هنر کردی.

حتی تبریک هم نگم؟ میگم کاش زنگ بزنم تبریک بگم فقط..

نه ولش کن

خودت رو بزن به نفهمی بعضی مواقع اینم یه نوع سیاسته که تو زندگی مشترک باید یاد بگیری!!!خیلی موقع ها جواب میده.

زنگ بزنی میگن میدونسته و توقع کادو میکنن... پر توقعشون نکن از همین اول..اگه یک درصد شوهرت خودش یادش بود و یاداوری کرد تبریک رو بگو.اصلا هم راجع به کادو حرف نزن باهاش.

ماهم امسال شرایطشو نداریمو تو عقدیمو کلی قسطو بدهی داریم به همه گفتم امسال نمیتونیم کادو بدیم از کسی ...

خیلی خوب کاری کردی گفتی ..خوشبحالت که خودتو راحت کردی..این بنده خداها هم انتظار ندارن اما آدم خودش معذب میشه 

خیلی خوب کاری کردی گفتی ..خوشبحالت که خودتو راحت کردی..این بنده خداها هم انتظار ندارن اما آدم خودش م ...

دیگه وقتی ادم مجبوره چیکار کنه برم قرض کنم کادو بدم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
دیگه وقتی ادم مجبوره چیکار کنه برم قرض کنم کادو بدم

بنظرت زنگ بزنم تبریک بگم بعد بگم انشاالله حضورا هم هرزمان نامزدم کنکورشو داد سرش خلوت شد خدمت میرسیم.. حالا هروقت که شد میریم..این بهتر نیست؟