2777
2789
عنوان

قطره اهن و مولتی ،لطفا کمکم کنید

422 بازدید | 16 پست

پسرم بردم بهداشت گفت ویتامین اد قطع کن

مولتی ویتامین بده با اهن

ولی یادم رفته هر کدوم چند قطره گفت بدم،پسرم 9کیلوئه

مولتی ویتامین خیلی بد بوئه،میشه بازم اد بدم جای مولتی؟

لطفا هر دوتاش جواب بدید

خدایا شکرت هزاربار

اگه تو آزمایشات غربالگری فاویسم نشون داده همون آد رو بده

آد یا مولتی  ۲۵ قطره

آهن ۱۵

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

مولتی ویتامین خارجی بگیر طعم دار

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاویسم رابطش به اد یا مولتی ویتامین چیه؟ 

بچه های فاویسمی مولتی نباید بخورن بعضی از ویتامینا مثل ویتامین سی ممنوعه واسشون

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اسمش میدونی چیه؟چنده؟

Wellbabyمارک خوبیه اما فک کنم ۸۰ یا ۹۰ تومنه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
پسرم فاویسمه از دو ماهگی مولتی خورده

بهداشت داده؟؟ یا خودتون خریدین؟

دکترش و بهداشت، شما از کجا شنیدین اینو؟ بچتون فاویسمه؟

اره فاویسم داره! اصلا بهداشت مولتی نمیده فقط آد و میپرسه که فاویسم داره یا نه

اره فاویسم داره! اصلا بهداشت مولتی نمیده فقط آد و میپرسه که فاویسم داره یا نه

کدوم شهر هستین؟مولتی رو بهداشت داده،از دکترش شنیدین که نباید مولتی بخوره؟؟؟ نگران شدممممم

کدوم شهر هستین؟مولتی رو بهداشت داده،از دکترش شنیدین که نباید مولتی بخوره؟؟؟ نگران شدممممم

شیرازیم اره ولی نگران نباش منم دو سه باری مولتی خارجی خریدم بهش دادم

خود بیمارستان که آزمایش غربالگری دادیم یه برگه داد ممنوعات فاویسمی رو داخلش نوشته بود یکیش ویتامین سی بود یکیش استامینوفن و خیلی داروهای دیگه! ولی من درمورد استامینوفن که پرسیدم دکترش گفت یه دوز کمتر بهش بدی مشکلی ایجاد نمیکنه

درکل آد برا فاویسمیا بهتره! ولی از دکترش هم بپرس ببین نظرش چیه