2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم بچم رفلاکس داره؟

143 بازدید | 20 پست

سلام دو سه روزه اگه آروغشو نگیرم نمیتونه بخوابه و بعد شیر دو سه تا آروغ میزنه از اول هم وقتی بهش شیر میدادم آخراش خودشو میکشید عقب و منو چنگ میزد درصورتی که وقتی جداش میکنم انگار بازم گرسنه است ولی تا حالا که ۴۰ روزشه فقط دوبار زیاد شیر بالا آورده که پرت شد ازدهنش الانم وقتی خوابه بعضی وقتا انگار یچیزیو قورت میده این دوسه روزه اینطوری شده حالا هوا هم اینجا خیلی سرده برف میاد میترسم ببرم دکتر سرما بخوره  میخواستم اگه تجربه ای دارین کمکم کنین 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بالا بیاره ، تو خواب عق بزنه ، سینه کمی خس خس کنه ، سر و صورتشو بخارونه ، معمولا رفلاکسه

آره سینش گاهی خس خس میکنه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

کسی نیست بگه چیکار کنم ؟حتما باید ببرم دکتر یا مشکل جدی نیست

عزیزم بهترین راهش سونوگرافی. با علائم نمیشه دقیق گفت.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بیقرار نیس؟ دختر منم رفلاکس داره  اصلن نمیزاره حتی واسه پوشکش زمین بزارمشردوماهشع تازه دیروز بر ...

نه خوبه میزارم زمین وایمیسته ولی به ۱۰ دیقه برسه غر میزنه و گریه تا برش دارم 

عزیزم بهترین راهش سونوگرافی. با علائم نمیشه دقیق گفت.

اگه هفته بعد ببرم دیر نمیشه؟

با چیزایی که گفتی کولیک داره نه رفلاکس بعدم دریچه معدشون خیلی ضعیفه واسه همین شیر بر میگرده روده هاشونم‌طول میکشه تا عادت کنه شیرو هضم‌کنن واسه همین خودشو کنار میکشه چون دلدرد میشه 

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
با چیزایی که گفتی کولیک داره نه رفلاکس بعدم دریچه معدشون خیلی ضعیفه واسه همین شیر بر میگرده روده هاش ...

آره دکترش گفت کولیک داره ولی فک میکردم اینا علایم رفلاکسه

بیقرار نیس؟ دختر منم رفلاکس داره  اصلن نمیزاره حتی واسه پوشکش زمین بزارمشردوماهشع تازه دیروز بر ...

بیقراری تا جایی که من میدونم واسه کولیکه ها رفلاکس فقط ینی برگردوندن شیر نه بی قراری و دلدرد

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...