2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی عشقه همونجور که مجردی شیرینه☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 64 پست
خیلی سخت نیست صحبت کردنه اگه دلخور شدی با آرامش ب شوهرت بگو اگه خوشحال شدی بروز بده اگه شوهرت کاری ب ...

مررررررسی عزیزدلم😍😍😍😍💋💋💋

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من اونو سیاست نمیگم در واقع مهارت زندگی هست سیاست با دروغ و فریبه 

حدیث داریم المومن وکیاس 

یعنی مومن باید سیاست داشته باشه 

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف باید خودش اهل زندگی باشه.مشکلات جزئی رو هر کس با آزمون و خطا بالاخره یاد میگیره حل کنه،بعضی ها هم فکر میکنن از سیاستشون بوده!!!!

اما واقعا اگه کسی اهل زندگی مشترک نباشه با هیچ چیزی شخصیت هیچ کسیو‌نمیشه بعد از ازدواج تغییر داد.

خدا شکر میکنم همسرم شخصیت نرمال و متینی داره.مدیون مامانشم نه سیاست خودم

دقیقاااااا همینه ها من انجامش دادم نتیجه گرفتم😁

گفته ها براساس تجربیاته 😁

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

خانمی ک ب فکر و روح و جسم خودش اهمیت میده

خانمی ک ب شادابی خودش بها میده 

خانمی ک پا روی علایق ش نمیذاره 

کسیکه پیشرفت شو رها نمی کنه 

اون خانم  اعتماد بنفس داره !!!!  اتومات اون شادابی و اون نشاط رو ب زندگی ش تزریق میکنه .... همسرشم برای ارزش قائل میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
زندگی که قرار باشه همش رو سیاست من بچرخه از نظر من پوچه تمام مدت هی دغدغه داشته باشی که چه کنم که . ...

لازم نیست سیاست داشته باشیو همش دودو تا چارتا کنی ک چی بگم چی نگم فقط کافیه چیزی تو دلت نمونه نه بدیه شوهرتو اطرافیانش ن خوبیشون جفتشو با آرامش بروز بدی

سیاست رو تعریف کنیم !

سیاست با موذی گری فرق داره !

سیاست از نظر من  یعنی  از راه درست ، ب هدف درستت برسی .... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من بعد چند سال فهمیدم وقتی شوهرم عصبانی میشه تو اون لحظه چیزی نگم حتی اگه حق با من باشه بعد که خشمش فرو میشینه خجالت زده میشه از رفتارم و عذر خواهی میکنه این خیلی شیرینه

دوم اینکه از سر کار که میاد به هیچ وجه در دقایق اول از اینکه چرا دیر اومده یا اینکه بچه ها چقدر اذیت کردن از صبح حرفی نمیزنم تا آرامش داشته باشه این باعث شده همیشه با روی باز به خونه بیاد

اگه خریدی انجام داده که اشتباه بوده یا خوب نبوده همون موقع بهش یادآوری نمیکنم که تو ذوقش بخوره خستگی به تنش بمونه میذارم بعدا مثلا میگم راستی سیب زمینیا خوب نبود

به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...
بیا تاپیک آخرم شاید بدردت خورد

حتمااا😍❤ مرسی عزیزم

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........