2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی عشقه همونجور که مجردی شیرینه☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 64 پست
اینقدر بلدم حوصله تایپ ندارم.. فقط بگم اووووول از همه زن باید ب خودش ارزش بده بعد شوهر و بچش... هرو ...

یا الله آقا هستم.

خواهرم این چه فرمایشی است؛ زندگی زناشویی است میدان مبارزه و جنگ که نیست که موشک جواب موشک

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هميشه همسرم الويتمه،نظرش خيلي مهمه،چيزيو قايم نميكنم دروغ نميگم،رو راستم،از مامانش نميگم،تو جمع فاميلاش حالم خوبه و ميخندم،قيافه نميگيرم،هر چي ميگه مثلا امشب اينكارو بكنيم پايه ام،با بچه ٣ ماهه هر شب فيلم ميبينيم،سخته ولي بخاطر همسرم اينكارو ميكنم،كلا غر نميزنم،هر چي هم ميخره واسه خونه تشكر ميكنم و ايراد نميگيرم

قهر نکنید فایده نداره داد و بیداد فایده نداره کار به مرد مریض و عوضی ندارم ولی تا فحش ندید فحش نمی‌شنوی

تا با عصبانیت شوهرتون رو بشگون نگیرید اونم روتون دست بلند نمی کنه 

وقتی قبح یه کار رو خیلی کم می‌ریزید آقا یون با آخرین سرعت همه ی راه ها رو امتحان می کنن

شما به طرف میگید تو نفهمی اونم پای مادر و خواهر و جد و آبادتون رو میاره وسط

دست سازه های من : @annabkala
یا الله آقا هستم. خواهرم این چه فرمایشی است؛ زندگی زناشویی است میدان مبارزه و جنگ که نیست که موش ...

نه اینکه همیشه... مردی ک باهرچیزی سریع داد و بیداد میکنه و ول کن نیست و زبون خوش حالیش نیست باید برای یکبارههم ک شده مثل خودش رفتار کرد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اول اینکه لطفا منو لایک کنید تا گم نکنم اینجارو دوم اینکه منم باهات موافقم استارتر سوم اینکه زندگی ...

موافقم واصل سومی که از همش مهم تره اینکه باهم بسازیممممممم🙂

این تاپیک رو پر بازدید کنید لطفااا❤

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
ب ما هم تازه عروسا یاد بدین پس😍😍😍

خیلی سخت نیست صحبت کردنه اگه دلخور شدی با آرامش ب شوهرت بگو اگه خوشحال شدی بروز بده اگه شوهرت کاری برات کرد تشکر کن 

از شوهرتم بخواه همین طور باشه اینجوری هیچ دلخوری بینتون نمیمونه😊

زندگی سراسر عشقو محبت آرزو میکنم برات

چطور سیاستهای مردونه هیچ وقت هیجا مطرح نمیشه همش زن باید تلاش کنه برا حفظ شوهر و زندگی

چرا شوهراگه بین خانواده خودشو زنش یه محدوده ایو بزاره یجورسیاسته..مثلا فک کن مادرش ی چی اززنش بگه بعد شوهره نمیادبه زنش بگه که مادرش بدگویی کرده پشت سرش الکی میگه گفت چقد زنت فرشتس😂😂😂یجورسیاسته مردونس

خدایاشکرت