2777
2789

الان ۵ روز از موعد پری میگذره ولی چهارتا بی بی چک استفاده کردم همش منفی بوده.تاحالا سابقه انقدر تاخیر نداشتم.امکان داره باردار باشم و بیبی نشون نده؟کسی مثل من بوده؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان 7روز عقب انداختم سونو دادم کیست دارم

آخه ماه پیش سونو دادم گفت کیست نداری.یه ماهه میشه کیست دراورده باشم؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
روی خود بی بی چک نوشته یک هفته بعد از تاخیر جوابش 99 درصد صحیحه

آخه باید حداقل یه هاله کمرنگ بندازه که

آخه باید حداقل یه هاله کمرنگ بندازه که

نمیدونم من که بی بی مثبت تو بیداری ندیدم حالا شما 2 روز دیگه دوباره بذار

میشه برای مادر شدنم دعا کنید ,هر کسی نفسی داره,همدیگرو از دعاهامون بی نصیب نکنیم
من همیشه پریودام منظم بود.۱ماه ۱۱روز تاخیز داشتم.باردارم‌نبودم.دکتر گفت استرس.تغیرات اب و هوا.تغیرات ...

باردار که دوست دارم باشم ولی هرچی خدا بخواد.فقط چیز بدی نباشه

نمیدونم من که بی بی مثبت تو بیداری ندیدم حالا شما 2 روز دیگه دوباره بذار

اگه دوست داری ان شاءالله هرچی زودتر ببینی عزیزم

سلام ثنا جون منم بافردا میشه 7روز ک عقب انداختم ولی بی بی منفی میشه 3تا زدم برات دعا میکنم باردار باشی تو هم برا من دعا کن منم ب امید اینکه لقاح دیر گرفته بی بی منفیه موندم

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم