من هفته 6 باردارى ام تا دوروز پيش دلم درد ميگرفت و ول ميكرد و سينه هامم حساس و سفت شده بود الان انگار نه انگار كه باردارم، دارم ميميرم از استرس، لك بينى نداشتم اصلا، دكترم هفته بعد وقت داده، چه خاكى بريزم سرم؟ بى بى چك بزنم نشون ميده؟ كسى اين شرايطو داشته؟
خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی. هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بی بی چک همچنان مثبته تا ۲ ماهه بعد از سقط بعدشم مگه هر قطع علایمی نشون بدیه من هفته ۹ هستم یه روز حالم افنصاحه یه روز خوبه دیروز خدب بودم امروز از صب حالم بده
مامانمم ويار نداشت اصلا ولى من هم سينه م حساس شده بود هم زير دلم تير ميكشيد گهگاهى الان اصلاااا علائم ندارم، امكان داره چيزيش شده باشه بدون درد و خونريزى؟
وضعیت من کاملا شبیه شماست هفته6هستم اصلا حالت تهوع ندارم هیچی. 😳😳
منم از اولش حالت تهوع نداشتم ولى الان از استرس حالت تهوع گرفتم،ولى تير كشيدن دلم و سفتى سينه هام انگار برطرف شده، اوايل معده م هم سوزش داشت كه اونم يه هفته اى هست ندارم، ولى حتى يه قطره خونم نيومده ازم