2777
2789
عنوان

از بين رفتن علائم باردارى 😰

231 بازدید | 21 پست

من هفته 6 باردارى ام تا دوروز پيش دلم درد ميگرفت و ول ميكرد و سينه هامم حساس و سفت شده بود الان انگار نه انگار كه باردارم، دارم ميميرم از استرس، لك بينى نداشتم اصلا، دكترم هفته بعد وقت داده، چه خاكى بريزم سرم؟ بى بى چك بزنم نشون ميده؟ كسى اين شرايطو داشته؟

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

اروم باش.متم عین شمام هفته شش.یه روز میبینی هیچ دردی ندارم.طببعیه.عزیزم.نشد نهایتا باید بزی سونو دیگه.یوم حزکنت کن قعالیت داشته باش.درداش میاد

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خوش ویاری..علایم نداری

مامانمم ويار نداشت اصلا ولى من هم سينه م حساس شده بود هم زير دلم تير ميكشيد گهگاهى الان اصلاااا علائم ندارم، امكان داره چيزيش شده باشه بدون درد و خونريزى؟

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
طبیعیه عزیزم. علایم میرن و میان. نگران نباش. اگه یدفعه شاخ هم در اوردی تو بارداری طبیعیه. در این ح ...

امكان داره سقط شده باشه؟ 😥

اروم باش.متم عین شمام هفته شش.یه روز میبینی هیچ دردی ندارم.طببعیه.عزیزم.نشد نهایتا باید بزی سونو دیگ ...

نگرانم خيييلى

نه بی بی چک همچنان مثبته تا ۲ ماهه بعد از سقط بعدشم مگه هر قطع علایمی نشون بدیه من هفته ۹ هستم یه رو ...

اينجورى كه آدم ميميره و زنده ميشه

وضعیت من کاملا شبیه شماست هفته6هستم اصلا حالت تهوع ندارم هیچی. 😳😳

منم از اولش حالت تهوع نداشتم ولى الان از استرس حالت تهوع گرفتم،ولى تير كشيدن دلم و سفتى سينه هام انگار برطرف شده، اوايل معده م هم سوزش داشت كه اونم يه هفته اى هست ندارم، ولى حتى يه قطره خونم نيومده ازم

منم از اولش حالت تهوع نداشتم ولى الان از استرس حالت تهوع گرفتم،ولى تير كشيدن دلم و سفتى سينه ها ...

عزیزم هیچ چیزی نشده اصلا استرس نداشته باش خدای نکرده چیزی بشه خون ریزی میکنی پس اصلا بد به دلت راه نده. 😘😘

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
عزیزم هیچ چیزی نشده اصلا استرس نداشته باش خدای نکرده چیزی بشه خون ریزی میکنی پس اصلا بد به دلت راه ن ...

خداكنه، حالم بده