2777
2789

من الان 5 روزه دندون عقلم رو کشیدم و دردش تا امروز با من بوده و با مسکن اروم شده که معمولا تا حالا بایستی خوب میشد شک کردم نکنه یه تیکه مونده باشه اخه دندونم فقط ریشش مونده بود و سرش خورد و شکسته شده بود امروز که تو ایبنه دقیق دیدم . دیدم بله یه تیکه از تاجش هنوز سر جاش و لق میزنه حالا یه ساعت دیگه وقت گرفتم تا دوباره درش بیاره 

وای خدا یعنی دوباره امپول و خونریزی 😭😭😭

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

سلام خوشبحالت علت و حداقل فهمیدی من بیچاره بی علت فکم گوشم سرم داره  بعد کشیدن دندون عقلم از درد میترکه پنی سیلین هم زدم هیچی به هیچی داغونم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

نه اشتباه میکنی اون دندون نیست اون استخوانهای فک هست منم یک بار کشیدم قشنگ تا چند روز حس میکردم یک چیزی مونده ولی رفتم دکتر گفت دندون نیست چون دکترها وقتی دندون رو میکشن با یک نگاه میفهمن چیزی ازش مونده یا نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اشتباه میکنی اون دندون نیست اون استخوانهای فک هست منم یک بار کشیدم قشنگ تا چند روز حس میکردم یک چ ...

درد داشتین شماهم

سلام خوشبحالت علت و حداقل فهمیدی من بیچاره بی علت فکم گوشم سرم داره  بعد کشیدن دندون عقلم از در ...

منم داغون شدم انقده عصبیم کرده حد نداره 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
نه اشتباه میکنی اون دندون نیست اون استخوانهای فک هست منم یک بار کشیدم قشنگ تا چند روز حس میکردم یک چ ...

نه مطمئنم دندونه و استخون فک نیست حالا امشب که رفتم خبرشو میدم بهتون 

ممون رفتی دکتر چکار کرد؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم رفتم دکتره که میگفت استخون فکه و برام درش اورد اما خودم میگم تیکه دندون بوده 

از تو زخم هم در اورد بدون بی حسی 

باورت میشه هنوزم درد دارم 

اره عزیزم رفتم دکتره که میگفت استخون فکه و برام درش اورد اما خودم میگم تیکه دندون بوده  از تو ...

سلام منم هنوز درد دارم حالا کشف شد از دندون کناری عقل هست که درد دارم حالا فردا برمدوباره عکس opgببینه ریشه مونده کنار عقلمم پر کرده ولی درد داره میگه شاید به ریشه رسیده دکتر احمق 😦😦

چون که هزینه هم کردم این کلینیک جای دیگه برم پولم میپره بیا خبر بده دردت افتاد

سلام منم هنوز درد دارم حالا کشف شد از دندون کناری عقل هست که درد دارم حالا فردا برمدوباره عکس opgببی ...

سلام 

خدارو شکر درد دیگه تموم شده و جاش هم خوب شده 

باورم نمیشه اخه اندازه یه زایمان اذیت شدم 

خودت چطور؟ بهتر شده ؟

سلام  خدارو شکر درد دیگه تموم شده و جاش هم خوب شده  باورم نمیشه اخه اندازه یه زایمان اذی ...

😣من والا بعد اموکسی سیلین و پنی سیلین هنوز درد داشتم رفتم دکتر گفتم بابا، دندونم پر کردی از اونشب دردم شروع شد منم فکر کردم درد دندون عقلم دردش میزنه گوشم چون خود دندون درد نداشتفکم درد میکرد دندون عقل رو  کشیدم اما بازم درد داشتم ومن فکر کردم دندون عقلم که عفونت داره کلی قرص خوردم سه هفته  دکتر  امتحان کرد دندونارو  فهمید اونی که پر کرده خودش به عصب رسیده و عصب کشی لازمه وای دیگه گفتم عصب کشی کن جلسه اول دردم افتاد دیروز جلسه دوم بود که چشمت روز بد نبینه اومدم خونه دردی گرفتم بدتر از درد اول  فکم ژلوفن نوافن مترازول انداختم نیفتاد اینقد گریه کردم دردش کم شد ولی درد داشت همچنان دیشب نخوابیدم از درد سرم رو زمین میزاشتم بدتر میشد قطره دنتول مالیدم اطرافش قرص انداختم دم صبح خوابم برد الانم قرص انداختم دردو حس نمیکنم یعنی دیشب مردم زنده شدم😢خیلی احمق دکترم حیف که پول داده بودم وگرنه نمیرفتم پیشش