2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم پیتزا میخواد بخاطر نی نی نمیخورم چکار کنم    

باداری؟

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅
چه دل پری😕

آخه نمیدونی چیا بهم میگه من دستامو میشورم میتکونم که آبش بره عادت کردم برگشته میگه همه جا رو به گند می‌کشی دستات آبش می‌ریزه گفتم من که میشورم دستامو چرا کثیف میگه سگ از آدم تمیز تره گفتم منظورت اینه که سگ از من تمیر تره میگه معلومه خیلی دلمو شکسته خدا جواب کارهاشو میده 

خدایا شکرت 

شامی با سیب زمینی سرخ شده که هنوز سرخ نشده

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
ده سال دوبار؟    من هفته ای یه بار نخورم میمیرم

الانم همینجوری تنوعی درست کردم

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
نه دخترم دو ماهشه

زنده باشه عیب نداره .ولی حق داری پیتزا واقعا خوشمزس

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅
من دلم پیتزا میخواد بخاطر نی نی نمیخورم چکار کنم    

خودت درست كن عزيزم با گوشت چرخ كرده يا مرغ اصلا ضرر نداره پنير پيتزا پاستوريزه هم ضرر نداره😘تازه من بيرونم چند بار خوردم چيزي نشد فقط هرچي ميخوري قبلش سه بسم الله بگو ♥️

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔