2777
2789
بامیه با گوشت قرمز با تمر هندی. البته من درست نمیکنم دوستم درست میکنه همیشه واسه من میاره

فک کنم خوشمزه باشه خیلیییی 

مال من خورش قیمه است که به جای سیب زمینی سرخ شده بامیه ریختم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بمن برنج درست کردنو یاد بدین  من ریز کاری هاشو بلد نیسم کی روغن میریزن چقد روغن بریزن فر ...

برنج ايراني :كته پاك ميكني ميشوري سه بار برنج رو بعد ميريزي تو قابلمه اي ميخواي درست كني تا يك بند انگشت ميذاري اب بياد روش يعني از روي برنج تا يك بند انگشتت با يك قاشق چايي خوري نمك و يك قاشق روغن ميذاري رو شعله گاز تا وقتي اب روش خشك بشه بعد دمكشك رو ميذاري روش و كم ميكني

اب كش ميذاري ٢ساعت خيس بخوره با نمك 

بعد سه بار ميشوري بعد ميذاري توي ي قابلمه معلمولي با دوتا قاشق نمك  چاي خوري سر خالي 

ميذاري روي گازي وقتي برنج قل زد و دونه برنج بردار با قاشق ببين راحت از وسط نصف ميشه بعد بردار از روي گاز بريز توي صافي اب هم نريز روش اصلا،بعد يك قابلمه بردار تهش روغن بريز برنج رو بريز توش دمي رو هم بذار روش شعله هم كم كم بعد نيم ساعت ٤٥دقه پخته 

نگرانم نباش منم هيچي بلد نبودم هر چي خواستم درست كنم زدم توي نت درست كردم از روش بعد يكي دوبار درست كردن راه اقتادم

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
فک کنم خوشمزه باشه خیلیییی  مال من خورش قیمه است که به جای سیب زمینی سرخ شده بامیه ریختم

اره اون مدل هم یه بار درست کن واقعا خوشمزه س. میتونی بجا گوشت قرمز مرغ بزاری. دوستم عرب لبنان هست مدل اونجا درست میکنه