2777
2789
عنوان

خانومای لاغربیاین

134 بازدید | 18 پست

خیلی دلم میخوا بدونم یه صبح تاشب دقیق چه چیزایی میخورید که لاغرین 

مثلاصبونه چی وچقدر 

ناهار چی وچقدر 

شامم همینطور 

میان وعده هاروهم بگید

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
من دوسدارم چن کیلو اضافه کنم بگین چی بخورم    

بگوچیامیخوری درطول روز 

مثلادیروز چیاخوردی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی یه گوسفندم بخورم چاق نمیشم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

عزيزم من كلا چون بدنسازم هميشه بر اساس رژيم و برنامه غذايي غذا ميخورم 

مثلا صبح صبحونه سفيده تخم مرغ ٣ عدد و جو دو سر پرك 

مياون وعده چاي سبز و يه ميوه 

ناهار مرغ و ٥ فاشق برنج قهوه اي با سالاد 

ميان وعده باز مثل قبل 

شامم هم ماهي يا مرغ با سالاد همين🤪

والا دوست من لاغره همیشه هم بهش میگم اندازه ی گاو میخوره ولی چاق نمیشه ولی دختر عموم لاغره به خوردنش نگاه کردم هیچوقت میلی به غذا نداره الکی به اندازه ی دوسه لقمه میخوره هرکی یه بدنی داره 

من ساعت ۱۰ صبح بیدار میشم، یکی دو تا شیرینی یا ژله

تا ظهر دیگه چیزی نمیخورم( در حال اشپزیم اخه😁)

ناهار یک الی دو بشقاب پلو نصف بشقاب خورشت، یا مثلا دو و نیم سیخ کباب، یا سوپ( سه کاسه) . ...

عصرونه هم میوه

شب هم مثه ظهر

اخر شب کاهوی کلمی، میوه ایی، چیزی ... با شیرینی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

لاغر نیستم ولی بهم میگن متناسب.صبحونه نمیخورم یا یه بیسکوئیت .ناهار یه بشقاب .عصرونه یه چیز مختصر اگه باشه شاید بخورم .شام هم یه بشقاب غذا.تخمه اجیل شیرینی شکلات نمیخورم سوسیس ماکارونی وکالباس نمیتورم نوشابه شاید سه چهارماه یکبار بخورم اونم اتفاقی.اصلا شربت نمیخورم .یه شکلات بهم بدن نگهش میدارم فقط بجا قند با چایی بخورمش.نمک اصلا دوس ندارم نمک تو غذا نمیریزم اب هم کم مصرف میکنم در حد رفع تشنگی.بعد کم میخوابم در کل😁

بگوچیامیخوری درطول روز  مثلادیروز چیاخوردی

صبحونه کره مربا ناهار ماکارونی شامم استانبولی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

قد 163

وزن 54

صبحانه معمولا تخم مرغ 

ناهار حتما غذای برنجی با خورشت

ساعت 5 من سرخ کردنی همبر یا سوسیس یا گوشت چرخ کرده یه چیزی که شکممو پر کنه احساس ضعف نکنم 

شامم معمولا 8 یا 9 میخوریم اکثر مواقع ماکارونیه بعضی مواقع آش 

ساعت 11 یا 12 شبم خدا کریم یه چی پیدا میکنیم میخوریم

خانوادگی سوخت و ساز بدنمون بالاست از اونورم برادرام میرن بدنسازی همیشه در حال پخت و پزیم 

تو 5 سال خودمو کشتم تا تونستم از 44 برسم به 54 

مثلا یبار ۵ تا ساندویج خوردم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

صبحونه اصلا نميخورم غذا كلا كم ميخورم نصف اونقدى كه شوهرم ميخوره ينى همه چى هم ميخورم بجز چاى و نوشابه و سس 

كلا ساعت ٣ ناهار ميخورم ساعت ٩ شام😊

دمنوش هم زياد ميخورم از همه نوعش

حالا كه تو بگو چى ميخورى منم بخورم چاق شم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من اکثر غذاها رو دوسدارم و میخورم، از یه ادم چاق هم بیشتر میخورم

در کل ۳ وعده و ۲ میان وعده دارم

اجیل یه کاسه کوچولو، چون سریع جوش میزنم

بستنی رو تابستون هر روز

چیپس و پفک هم گه گاهی

وزنم از ۵۷ بیشتر نرفته،،،، قدم ۱۶۵

البته بعد زایمانم کلا ۲۰ کیلو وزن کم کردم ولی الان داره دوباره وزنم برمیگرده( پسرم ۱۸ ماهشه) بنظرم ۵۲،۵۳ کیلو باشم