2777
2789

سلام بچه ها

چند روز یه درد لگن و رحمم سمت راست بیشتر شده و بچه خیلی تکون میخوره

الان که نزدیک زایمانم شده خیلی استرس دارم و نگرانم که بتونم از پسش بربیام... طبیعی میخوام.

روزی دو ساعت پیاده روی دارم. نرمش هم گاهی انجام میدم.

واسه کاهش استرس و نگرانیم راهی دارین پیشنهاد کنین؟ خانمهایی که طبیعی زایمان کردن، از کی من منتظر درد های زایمان باشم.

الان تو هفته 38 هستم. بچه اولمه.

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

من ۳۹هفته بودم دردام شروع شده بود نمیدونستم درد زایمانه.رفتم برا سزارین همه پرستارا با تعجب میگفتن تو الان خیلی انقباض داری واقعا نمیفهمییییییی؟؟؟؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه باید منتظرباشی 

بچه اول یه کم سخته ..سعی کن پیاده روی مرتب هروز داشته باشی تازایمانت راحتترباشه

مامای همراه بنظرم خیلی خوبه برای بچه اول

و کلاسای بارداری و یامطالعه درزمینه طبیعی خیلی کمک کننده هست 

استرس نداشته باش هرووقت دردت گرفت وفاصله هاش کمتر میشد بدون درد زایمانه☺☺

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

دیگه همین روزا بدنیا میاد انشالله.فقط پیاده روی رو ول نکن.من هفته ی اخر سر هر دوتا بچم دیگه واقعا خسته شده بودم.دوشب پشت سر هم پیاده روی کردم دو سه ساعت.سر بچه ی اولم یه روز بعدش دردم شروع شد و 10 ساعت طول کشید.سر بچه ی دوم هم دقیقا شب بعد از پیاده روی دردم گرفت و 4ساعت فقط درد کشیدم.من 15 سالم بود فقط و الان خیلی خوشحالم تونستم طبیعی زایمان کنم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

راستی سوره ی انشقاق بخون.من تو بیمارستان قران بردم با خودم و 7 بار خوندم و دقیقا بعد 7بار خوندنش بچه بدنیا اومد.واسه هم تختیم هم که داشت درد میکشید خوندم و اونم سریع رفت واسه زایمان

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊