2777
2789
ازشیرازی های گل هیشکی نیس اینجا..? ی کوچولو فعالیت وتحرک داشته باشید بابا..تنبلی تا کجا اخه? ی نظر خ ...

سلام شما بالاخره رفتی میکرونیدلینگ؟

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم..نه بهم گفتن تا حداقل تا6 ماه بعدش باید مراقبت داشته باشی..!!براهمین منصرف شدم..

مزوتراپی چی نرفتی؟

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
مزوتراپی چی نرفتی؟

نه عزیز..گفتن میکرونیدیلینگ بهتره اما 6 ناه مراقبت میخواد.. میکرودرم هم گفتن لایه برداری هست اونم بایدچندین ماه مراقبت کنی.. منم چون نمیتونم همش توخونه بمونم واین همه مراقبت نرفتم..

نه عزیز..گفتن میکرونیدیلینگ بهتره اما 6 ناه مراقبت میخواد.. میکرودرم هم گفتن لایه برداری هست اونم با ...

اوهوم هزینه هاش رو پرسیدی؟ شما پوستت جای فرورفتگی جوش داره چطوریه؟

مزوتراپی چی نرفتی؟

میخوام سعی میکنم خودم پوستمو خوب کنم تاحالا که دکتر بیفایده ست..راستی یادم رفت ب جزمراقبت ،دکترکه رفتم گفت تا زمانی که جوش داری نه ندیلینگ نه میکرودرم نه مزوتراپی هیچکدوم نمیتونی انجام بدی..منم ک همیشه جوش زیرپوستی دارم ازاین بابت هم نتونستم..یه پیج خوب مال یه بلاگر اینستاست مدتیه پیدا کردم میخوام از کارایی ک میگه استفاده کنم ب اون بیشتر اعتماد پیدا کردم تواین مدت تا پزشکا..تاببینم ایشا..نتیجه چی میشه..  

میخوام سعی میکنم خودم پوستمو خوب کنم تاحالا که دکتر بیفایده ست..راستی یادم رفت ب جزمراقبت ،دکترکه رف ...

باشه عزیزم موفق باشی 

اوهوم هزینه هاش رو پرسیدی؟ شما پوستت جای فرورفتگی جوش داره چطوریه؟

من منافذ باز دارم و جوشای زیر پوستی..ویه مقدار جای جوش ک بصورت لک دراومده باشه..فرورفتگی ندارم جز یدونه کوچولو.. و بخاطر غذا نخوردن صورتم چون خ لاغر شده کم اب و طراوتش از دست داده... دیگه گفتم تغذیه درست کنم + کارای اون پیج.          هزینه میکرونیدلینگ گفتن500 ب بالا..والبته کلا باید برای هرکسی باید دوسه بار انجام بشه ک جواب بگیره.. بقیه رو نپرسیدم

مركز مراقبت پوست کیمیا از نظر من کار  میکرونیدلیگ در شیراز بی نظیر انجان میدن توی این لینکم آد ...

مرسی که این سایت رو معرفی کردیییی عالی بود. واقعا که بهترین دکتر های توی سایت پی جو معرفی شدند