2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان باردارم دکترم شربت بنام لاکسی ژل منیزیم هیدروکساید۸% ضد اسید_ملین داده واسم هر هشت ساعتی ۲۰سی سی بخورم وقتی میخورم یبوستم برطرف میشه برید داروخانه بپرسید اگر مشکلی نداره بگیریدبخورید ان شاءالله خوب میشید.

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

شربت لاتکس بگیر بخور....مایعات زیاد بخور...شبا فقط سوپ بخور.یه مدت رعایت کن خوب میشی طبیعیه.

پودر پسیلیوم از داروخانه بگیر خیلی خوبه.

بعد از احابت مزاج هم خودتو با سشوار خشک کن که بخیه ها زود خشک شن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

با اجازتون من اینجا یه سوال مطرح کنم من بچم ۱۳ روزشه و اصلا به صدا واکنش نشون نمیده میخواستم بدونم طبیعیه?نوزاد شما به صدا واکنش نشون میده?مثلا وقتی خوابه با صدای بلند از خواب میپره?