2777
2789

سلام عزیزانم

قطعا همه مون شهید پلارک رو میشناسیم ، ایشون شهید گرانقدری هستن که به واسطه ی ارج و قرب بالایی که نزد خدا دارند افراد زیادی ایشون رو واسطه قرار دادند تا ایشون سفارششون رو پیش خدا بکنه و به حاجت دلشون برسند((البته قطعا همه ی شهدا از مقام بالایی پیش خدا برخوردارند و در بهشت با سیدالشهدا محشور هستند ))

میخام یه ختم گروهی قرآن بزاریم و ثواب خوندنمون رو هدیه کنیم به شهید احمدپلارک و ازشون بخایم سفارش ما رو برای رسیدن به حاجتتمون پیش خدا کنند تا انشالله خدا همه مونو به حاجت دلمون برسونه .الهی آمین

❤️دوستان همیشه همراه همراهی م کنین لطفا❤️  

خدایا،مرا آن ده که آن به
لطفا اعلام بفرمایید چه جزیی رو میخونین انشالله تا پایان شب پنجشنبه این ختم رو تموم کنیم 

سلام من جزُسی رومیخونم التماس دعا

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجتون رو بگیرین😘

ممنون شماهم همینطور😊

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤