2821
2789
عنوان

مادر حشمت اقا داره میاد...🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 70 پست
چیکارش دارین من میخونم میخندم همش😁😁😁😁

بعضیا طبع طنازانه ندارن 

بابا من که اون بالا زدم تالار خنده و سرگرمی

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نخیرم سوری جون قبل ۵۷ از ایران رفت😆

اونوقت اوهایو کجا رفت😂😆

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

دلت شاد بشه مادر که دلوم شاد کردی🌷

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
پس حشی از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ننش اونجا خودش اینجا

حشی متولد ۵۶ دیگه🤓

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

حالا نه اینکه بعضی ها دارین اینجا شیوه ی غنی سازی اورانیومو اموزش میدین😑چهار تا تاپیک جاری و خواهرشوهر زدن که اینقد دست بالا گرفتن نداره🙄🙄

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز