2777
2789
چجوری؟کو بگین 

برگشتنا از آزمایشگاه یه جفت کفش کوشولو  نوزادی بخر(سفیدبخر که واسه دختر وپسربشه استفاده کرد).یه جعبه کادو خوشگل هم بخر.ان شاالله با جواب آز مثبتت بزار تو جعبه ویه کیک خانوم پز خوشمزه بپز و امشبو برای جفتتون رویایی کن!!!!

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشتنا از آزمایشگاه یه جفت کفش کوشولو  نوزادی بخر(سفیدبخر که واسه دختر وپسربشه استفاده کرد).یه ...

واااای راست میگی

ایول حتما انشالله

خدایا خانواده سه نفرمو در پناه خودت حفظ کن  
خب کامل بگو نذر چی؟؟؟چه جوری؟؟؟من تازه پری رفته میخام اقدام کنم

من شنیدم که شهیدهادی خیلی به روضه حضرت زهرا اعتقادداشت که اگه نذر کنی ج میگیری

مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامت دنیا بیاد و دستایه کوچولوشو بزاره تو دستت...خداروشکر هزاران بار شکر .خیلی خوشحالم که یکی دیگه که بچه میخواست به آرزوش رسید الهی همه بی بچه ها بچه دار شن ...دلم میخواد گریه کنم از خوشحالی  

مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامت دنیا بیاد و دستایه کوچولوشو بزاره تو دستت...خداروشکر هزاران بار شک ...

الهی قربون محبتت بشم من

انشالله که همه به آرزوهاشون برسن

خودمم هنوز تو شکم

الهی قربون محبتت بشم من انشالله که همه به آرزوهاشون برسن خودمم هنوز تو شکم

خدا از این شکا به همه بده الان که بارداری هر دعایی کنی مستجاب میشه پس واسه بی بچه ها هم دعا کن انشالله شادی اونا رو هم اینجا ببینیم

خدا از این شکا به همه بده الان که بارداری هر دعایی کنی مستجاب میشه پس واسه بی بچه ها هم دعا کن انشال ...

قربونت برم الهی آمین

قربونت برم الهی آمین

آمین آخرشو خوب آمدی منم دوست داشتم زودتر باردار شم البته مشکلی نداشتم بعد ۵ ماه اقدام باردار شدم و از اونجایی که خدا به خواسته من آمین گفت اسم پسرمو گذاشتم آمین 

مبارکه ان شالله قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون

منم خیلی دردم شدید بود احتمالا نی نی که میاد از درون ادمو گاز میگیره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید