2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب

523 بازدید | 56 پست

سلام خانما یه اتفاق عجیب.

دیشب خواب دیدم تو میدان آزادی دارم راه میرم یه دفعه بمب بارون هوایی شده یه دفعه جنگ شده منم ترسیده دنبال جای امن میگردم..خیلی ترسیده بودم این هواپیما های جنگی میومدن از بالا سرم رد میشدن موشک میزدن.که یدفعه تو خواب از خواب میپرم میام نی نی سایت چک کنم میبینم یه عالمه تاپیک راجب خواب من زده شده یعتی همه خوابی که من دیده بودمو دیده بودن داشتن راجبش حرف میزدن..حالا من تو خواب مبگم وا مگه میشه همه خوابی که من دیدم دیده باشن.تا اینکه صبح شد بیدار شدم...

حالا عحیبش اینه که تو خواب،،خواب دیدم..

تاحالا براتون اینجوری پیش اومده؟؟؟

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

یبار خواب دیدم تو اتاق خوابیدم گرمه جامو جم کردم رفتم تو حال خابیدم

بعد بیدار شدم دیدم گرمه جم کردم رفتم تو حال خابیدم یکمیم ترسیدم😑

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

اره برای من شده که تو خوابم خواب ببینم ،یا حتی وقتی دارم خواب میبینم خودم میدونم من الان خوابم و اینا واقعی نیست

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
ن نشده 

سلام عزیزم خوبی کجایییی تو دختر چن وقت نیستی و‌نبودی هااااااان

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
سلام عزیزم خوبی کجایییی تو دختر چن وقت نیستی و‌نبودی هااااااان

سلام عزیزم خوبییی یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده دیگه حال حوصله اینجارو نداشتم 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
اره یبار خواب دیدم تو اتاق خوابیدم گرمه جامو جم کردم رفتم تو حال خابیدم بعد بیدار شدم دیدم گرمه جم ...

خخخخخ.عجب.یه بار نامزد که بودم خواب دیدم همسرم کنارم خوابه بغلش کردم صبح که بیدار شدم ابجیم میگفت برای چی متکا رو بغل کرده بودی

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.