2777
2789

سلام دوستاي خوبم

اينجا كسي هست كه خياط باشه و كارش تميز و يا كسيو با اين مشخصات ميشناسين و منصف هم باشه 

من حدود ١٨ تا مانتو عبايي خيلييي راحت و ساده دارم كه ميخوام بدم برام بدوزن 

اگه لطف كنين و معرفي كنين خيلي ممنون ميشم ازتون

زندگي چيست بجز لحظه ي خنديدن تو!!!

تهران؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت میخوای ؟من خیاطم ولی وقت ندارم متاسفانه

عزيزم شما كدوم سمتي

اگه خياط حرفه اي باشين انقدر اينكار راحته توي يك روز تموم ميشه و البته من اولش هشت تاشو ميخوام

نه ساسون دارع نه يقه نه استين جدا خيلي راحته

عزيزم شما كدوم سمتي اگه خياط حرفه اي باشين انقدر اينكار راحته توي يك روز تموم ميشه و البته من اولش ...

من هستم برش خورده؟

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
عزيزم شما كدوم سمتي اگه خياط حرفه اي باشين انقدر اينكار راحته توي يك روز تموم ميشه و البته من اولش ...

سرم شلوغ تو کار خودم موندم وگرنه میگرفتمشون شرمنده ، خیاط خوبم سراغ داشتم متاسفانه استراحت مطلق حامللس

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

سرم شلوغ تو کار خودم موندم وگرنه میگرفتمشون شرمنده ، خیاط خوبم سراغ داشتم متاسفانه استراحت مطلق حامل ...

خب حداقل هشت تاي اولو قبول كنين