2777
2789
عنوان

نحوه جدا کردن یارانه خودم بعد از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 34 پست

من دوروز پیش رفتم جدا کردم میگن ۱۰تا بیستم هرماه بهتر برین بعد کپی عقد نامه شناسنامه کارت ملی زوجین و اصلشون رومیبری پلیس+۱۰اونجا ۶تومن هزینه میدین ی کاݟد میدن بری بانک حساب معرفی کنی

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدارکی احتیاج داره وچقد طول میکشه جدا شه ایا حذف نمیشه یارانه

باید مدارک خودتو ببری و اون کسی که یارانه ت به حسابش واریز میشده. یه حساب بانکیم باید داشته باشی.

فک کنم یکی دو ماه بعدش درست شد اومد به حسابم

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
اونوقت جدا نکردید ب دخترتم نمیدن ک اینجور خیلی بده ک

آره قراره یارانه ها که دادن بریم جدا کنیم  ,میگن وقتی یارانه ها دادن باید بریم جدا کنیم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
منم ترسم همینه

ولی خیلی نامردیه اگه قطع کنن بالاخره اول زندگی 90تومنم واسه خودش 90تومنه

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
من دوروز پیش رفتم جدا کردم میگن ۱۰تا بیستم هرماه بهتر برین بعد کپی عقد نامه شناسنامه کارت ملی زوجین ...

حساب بانکی دارم باید حتما یدونه جدید باز کنی

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

یسری دوستام گفتن همون ماه واریز شده ولی سایت زده ۱تا دو زمانگیره برا اینکه یارانتونم ازبین نره بین ۱۰تا بیستم برین

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   
باید مدارک خودتو ببری و اون کسی که یارانه ت به حسابش واریز میشده. یه حساب بانکیم باید داشته باشی. ف ...

یعنی تا دوماه یارانه ات قطعه

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
یعنی تا دوماه یارانه ات قطعه

راستش دقیق یادم نیس چجوری بود، مال خیلی سال پیشه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم