2777
2789
عنوان

بیاید بگید با این شرایط حاضر به زندگی میشید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست

بستگی به شرایط ازدواج دختر داره .اینکه ایا ممکنه مورد بهتری براش پیش بیاد برای ازدواج یا نه . ولی دو ازدواج ناموفق دلیلش چیه ؟ دوتا بچه که مطمعنا پدر رو به مادر وصل میکنه . خیلی جای بحث داره . من نمیپسندم همچین شرایطی رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ سوالیه فکر نکنم کسیکه هیچ کسم نداشته باشه وهیچ تامینی همچین کاریرو بکنه 2 ازدواج !!!!!!مسلما ب خیلی ازدواجم میرسه حالا خوبه الان وضش خوب نیست وگرنه 3تا دیگه ام دلش میخواست بگیره 😂

Better days are coming

واسه ازدواج اولش واقعا تلاش کرد همسرش خیلی میرفت قهرخونه باباش سر هر مسئله کوچیکی استقلال نداشت تو زندگیش هر جا 

بخاطر زنش از محل زندگیشوعوض کرد چون خانواده زنش میگفتن باید نزدیک ما باشید از محل کارش ۲ ساعت فاصله داشت برای ازدواج اولش واقعا تلاش کرد که بخاطربچه هاشم که شده زندگی کنن 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
نه. با ۳۸ سال سن و دو تا ازدواج هنوووووز وضعیت مالیش خوب نیست؟    

ماشینو خونه رو داد همسر اولش چون بچه هاش پیش اون بودن نمیخواست سختشون باشه 

همسر دومشم هرچی داشت برد 

بستگی داره زن مطلقه میخواد یا ن 😐چون بعض یا خوش اشتهان.مثلا خود من چندماه آقایی زنگ زدن که معاون معادن بود و 32ساله و وضع مالی توپ .جهاز هم ازم نخواس اما مطلقه بود 😐😐😐😐😐و حتی خونوادم  نگذاشتن عکسموببینه.چون من دخترم و سنم پایین😐😐😐

خودت مبخوای بهش ازدواج کنی؟؟؟ نکنیااااااا

نه عزیزم اقا یکی از اشنا هامونن که میخوان دوباره ازدواج کنن دنبال کیس میگردیم که با نظرات دوستان باید بگمش قضیه کلا منتفیه

بستگی داره زن مطلقه میخواد یا ن 😐چون بعض یا خوش اشتهان.مثلا خود من چندماه آقایی زنگ زدن که معاون مع ...

نه خوب ایشونم خودش شرایطشو درک میکنه مطلقه میخواد 

البته زن مطلقه هم به سختی شاید قبول کنه.چون این مرد به احتمال زیاد یا نمیتونه تو زندگیش تصمیم درست ب ...

زندگی اصلا روی خوش بهش نشون نداده تا حالا 

خب وقتی یه زندگی از هم میپاشه و کار به جدایی میرسه مطمئنا هردو طرف مقصر هستن حالا یکی کمتر یکی بیشتر