2777
2789
عنوان

سوال

89 بازدید | 17 پست

من هفته ۱۹ هستم وااااای چقدر من میرم دستشویی عفونتم ندارم مایعاتم میخورم روزی ۹-۱۰ لیوان اب 

اما زود نیست اینقد میرم دستشویی؟؟ شبا تا صبح هم ۳-۴ بار میرم دستشویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عصری دیگه مایعات کممم کن ببسن تاثیر داره

چایی هم نخور اصلا فقط شیر 

فکر کنم تا حدی طبیعیه ولی من یادمه ماه های بالاتر این طوری بودم 

رحم داره بزرگ میشه به مثانه فشارمیاره علتش اینه

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
اوه تازه به هفته های آخر نرسیدی من که میخاستم گریه شم بس مجبور بودم برم دستشویی آخریا دیگه آبم نمیخو ...

شما هم هفته ۱۹ اینجور میشدین؟؟ من گاهی یهو دستشوییم میاد مثل یه بچه خودمون میگیرم تا برسم دستشویی واااای که کسی تو دستشویی باشه😂

چون سنگ دارم خیلی ریزه اذیتم نمیکنه اما مایعات میخورم کلیه هام اذیت نشن از طرفی مایعات زیاد از عفونت ...

آخه اینکه میگن روزی ۸لیوان آب بخورید یه باور غلطه.طب اسلامی میگه آب کم بنوشید و غذا کم بخورید.قبلا میگفتن خیارو گوجه وپیاز درکنار هم فلان مشکل رو به وجود میاره من انقد حرص خوردم میگفتم سالهاست مردم سالاد شیرازی میخورن مگه چشون شده.تازگیا بازدوباره گفتم خیاروگوجه پیاز یه ترکیب خوبه واسه فلان چیز.هرروز یه ادا هرروز یه تخیل

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
از عصری دیگه مایعات کممم کن ببسن تاثیر داره چایی هم نخور اصلا فقط شیر  فکر کنم تا حدی طبیعیه ...

شیر اصلا به من نمیسازه حالت تهوع شدید میگیرم بجاش ماست میخورم

مرسی از راهنماییت همین کارو میکنم

شما هم هفته ۱۹ اینجور میشدین؟؟ من گاهی یهو دستشوییم میاد مثل یه بچه خودمون میگیرم تا برسم دستشویی وا ...

نه من اینجوری نبودم آخه اصلا مایعات نمیخوردم شاید بخاطر اینه مایعات زیاد میخوری

دردیعنی توخاک خودت غریب دیاری....
آخه اینکه میگن روزی ۸لیوان آب بخورید یه باور غلطه.طب اسلامی میگه آب کم بنوشید و غذا کم بخورید.قبلا م ...

من خیلی تو بارداریم گوجه خیار سبزی بادمجون خوردم اب هم همینطور

میووووووه که نگووووو

اما دکترم بهم گفت مایعاتت زیاد کن خوبه

شیر اصلا به من نمیسازه حالت تهوع شدید میگیرم بجاش ماست میخورم مرسی از راهنماییت همین کارو میکنم

خوب پس بادام بخور به خاطر کلسیم خودت و نی نی جون

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام