بچه ها ی نفر از دوستانم ازم ی سوالی پرسید ولی واقعا نمیدونم چی بهش بگم فقط موندم تو کاری ک کرده. سعی کردم درکش کنم ولی نشد. واس راه حل دادن بهش هیچی نمیدونم شما بگین بهش چی بگم. این خانم از طریق فضای مجازی ازدواج کرده بعد چندروزم پشیمون شده ب شوهرش گفته اون گفته تو بهترازمن پیدا نمیکردی خانمه گفت چرا. اونم گفته برو تو سایتی ک بودیم ببین بهتر ازم واست میاد. خانمه جدی گرفت و اینکارو کرد. بعدا ب شوهرش گفته گفتش الکی گفتما نکنی همچی کاری. ولی خانمه رفته بود و عادت کرده ب اون فضا میگه الان شش هفت ماهه میره ی چندروزه ب ی اقا با شرایط خیلی خوب آشنا شده عکسم دادن و خوش تیپه و نمازخونه. شهردیگم هست. مث چی تو گل گیر کرده ب اقاهه ی بهانه ای آورده نه گفته. اون کات کرد باز برگشت گفت بیا ازدواج کنیم. روحه مرده خبرنداره ک این جریانش چیه. مرد خوبیم هست اینجور ک زنه میگفت. حالا میگ چجوری بپیچونمش ک دلش نشکنه و نفهمه زنه متاهله داغون میشه مرده بنده خدا. خود اونم از عذاب وجدان گریه میکرد. چی بگم بهش ی جمله ای بگین ک ب مرده بگه بره ولی نفهمه زنه چی بوده😑
ببخشید دوستت یکم خوله ها بعد ازدواج پشیمون شد الان دوباره رفت سراغ یکی دیگه اونجور که معلومه با اونم ازدواج میکرد پشیمون میشد
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
یعنی با وجود تاهل تا لحظه آخر باید لاس بزنه نمیتونه دیگه فقط جوابشو نده!!!!!بگو نمیخواد نگران داغون شدن اون باشی نگران نابود شدن زندگی خودت باش!!!بلاکش کنه تموم شه بره!!!