سلام.امروز جواب سونو انومالی رو بردم به دکترم نشون دادم،گفت جفتم خلفی هست و پایبن.بهم شیاف سیکلوژست(پروژسترون)داد.تا دوهفته،شبی یک عدد مقعدی استفاده کنم.کارسنگین نکنم،استراحت کنم،نزدیکی نداشته باشم،مسافرت نرم.
احتمال داره خونریزی شدید پیدا کنم که در این صورت سریع برم بیمارستان بستری بشم.
کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و برطرف شده باشه،یا به مشکل برخورده باشه؟درضمن هفته ۱۸ هستم.
نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جریانی پیش اومد باید سریع میرفتم بانک چون اخر هفته بود جا پارک نبود یه مسیری رو دویدم تند
هیچیمم نشد خداروشکر
فقط استراحت کن و استرس رو از خودت دور کن
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من 15 هفته ام ولی اصلا نمیدونم جفتم در چه وضعیتیه😞 خدا از زمین برداره دکترایی ک سونو تو مطب دارن و ...
سلام کاش اونا که برای دل خودشون سونو می کنن پول نمی گرفتن.. همین حرص آدم در میاره
زندگی دو روز دارد... یک روز با توست و یک روز بر علیه تو... روزی که با توست مغرور نشو و روزی که بر علیه توست نا امید نشو.... کلام مولا علی( علیه السلام)