2777
2789
عنوان

جفت خلفی و جفت پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 6713 بازدید | 28 پست

طول سرویکس؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دکتر سونو گفت یکم پایینه.

من جفتم پایین بودن لولابینگ وخلفی 

ازهفته ۲۰فهمیدم تاهفته ۳۲رفت بالا

نزدیکی نکن درازبکش پله نروکلابیرون نرودیگ مگرمجبورباشی کمربندبارداری بزن 

سرپانمون حتماتوالت فرنگی بشین یبوست بده شساف سیکلوهم مقعدی زدم تاهفته ۳۴

رعایت کنی میکشه بالا

وخدایی که بشدت کافیست
من جفتم پایین بودن لولابینگ وخلفی  ازهفته ۲۰فهمیدم تاهفته ۳۲رفت بالا نزدیکی نکن درازبکش پله ن ...

انشاالله که زودتر خوب بشه،طاقت ندارم،برام استرس داره

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
ننوشته عزیزم

نگران نباش استرسم نداشته باش

من خلفی هستم دکترم گفت جفتت پایینه 

یه جریانی پیش اومد باید سریع میرفتم بانک چون اخر هفته بود جا پارک نبود یه مسیری رو دویدم تند

هیچیمم نشد خداروشکر 

فقط استراحت کن و استرس رو از خودت دور کن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
انشاالله که زودتر خوب بشه،طاقت ندارم،برام استرس داره

رعایت کن حتمامیره بالااصلاهم نترس 

اگ طول سزویکست خوبه ولکه بینی هم نداری هیچ مشکلی پیش نمیادفقط استراحت کن

وخدایی که بشدت کافیست
رعایت کن حتمامیره بالااصلاهم نترس  اگ طول سزویکست خوبه ولکه بینی هم نداری هیچ مشکلی پیش نمیادف ...

نه،لکه بینی ندارم،یه کوچولو کمردرددارم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
ولی شیاف روتاوقتی ک جفتت پایینه بزن من شبی یدونه زدم خارجیشوگیربیاری ک خیلی بهتره 

اتفاقا خارجی گرفتم.۱۱ دونه بیشتر نداشت شد ۴۸ هزارتومن

من 15 هفته ام ولی اصلا نمیدونم جفتم در چه وضعیتیه😞 خدا از زمین برداره دکترایی ک سونو تو مطب دارن و ...

سلام کاش اونا که برای دل خودشون سونو می کنن پول نمی گرفتن.. همین حرص آدم در میاره

زندگی دو روز دارد... یک روز با توست و یک روز بر علیه تو... روزی که با توست مغرور نشو و روزی که بر علیه توست نا امید نشو.... کلام مولا علی( علیه السلام)