2777
2789
عنوان

جفت خلفی و جفت پایین

6713 بازدید | 28 پست

سلام.امروز جواب سونو انومالی رو بردم به دکترم نشون دادم،گفت جفتم خلفی هست و پایبن.بهم شیاف سیکلوژست(پروژسترون)داد.تا دوهفته،شبی یک عدد مقعدی استفاده کنم.کارسنگین نکنم،استراحت کنم،نزدیکی نداشته باشم،مسافرت نرم.

احتمال داره خونریزی شدید پیدا کنم که در این صورت سریع برم بیمارستان بستری بشم.

کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و برطرف شده باشه،یا به مشکل برخورده باشه؟درضمن هفته ۱۸ هستم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
جفتت پایینه دیگ باید مراقبتتو چندبرابر کنی نه مال من نبوده

البته دکتر سونو گفت یکم پایینه.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مراقب باش بازم ممکنه جا ب جا شه مال من ک جا ب جا شد اول قدامی بپد بعد خلفی شد

مرسی از راهنماییت

من توی ان تی گفت 3.5mmهستش 

بعدش چکارکردین؟دکترتون چی گفت؟جفت به حالت طبیعی برگشت؟

من 15 هفته ام ولی اصلا نمیدونم جفتم در چه وضعیتیه😞

خدا از زمین برداره دکترایی ک سونو تو مطب دارن و خودشون فقط میبینن چ خبره😒و هیچی نمیگن ...

فقط منتظرم برم آنومالی ،انشالله ک همه چی میزون باشه

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
من 15 هفته ام ولی اصلا نمیدونم جفتم در چه وضعیتیه😞 خدا از زمین برداره دکترایی ک سونو تو مطب دارن و ...

انشاالله

فردا نوبت دکتر دارم اصلا نمیدونم خوبه با نه

انشاالله که چیزی نیست