2777
2789
عنوان

لطفا بیاین راهنماییم کنین

34 بازدید | 5 پست

دیشب تایپک زدم کسی جواب نداد باشوهرم دعوا کردم مادرم خونمون بود دعوامون بالا گرفت مثل همیشه بهم توهین کرد زد تو دعوا ها همیشه منو مقصر میکنه درصورتی که اصلا مقصرنیستم یه بارنشد قبول کنه مقصره با اینکه من مقصر نیستم همیشه عذرخواهی میکنم که کش نده نمیدونم چیکارکنم باهاش درست بشه 7 سال دارم تحملش میکنم بگین چیکارکنم سه ماه هست تو اقدامم واسه بچه گفتم شاید بچه بیادخوب بشه ولی میترسم بدتربشه سرگردون موندم 

تا خوب نشده بچه نیار گیر میفتی اون طفل معصوم هم گناه داره

مشاوره برو

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

حرفی نزنید که به دعوا کشیده بشه خوب . وقتی میدونید تو یه موقعیتی اگه چیزی بگید بهتون توهین میشه اون کارو نکنید. بابچه هم درست نمیشه اول زندگیتونو درس کنید بعد یه نفر دیگه رو وارد زندگی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی نزنید که به دعوا کشیده بشه خوب . وقتی میدونید تو یه موقعیتی اگه چیزی بگید بهتون توهین میشه اون ...

نبخدا هیچی نگفتم نمیدونم ازکجا پربود رومن خالیش کرد 

نبخدا هیچی نگفتم نمیدونم ازکجا پربود رومن خالیش کرد 

اینجور مواقع که میبینید میخاد شروع کنه یا ازش فاصله بگیرید یا یه کاری بکنید که دوس داره یا چیزی نگید که کش پیدانکنه یه جوری باید قلقشو پیدا کنید دیگه