2777
2789

سلام خانما،من شش دي امپول زدم،خونريزي داشتم تا ده روز،بعد از اون ديگه پريود نشدم،شماها كِي پريود شديد؟طبيعيه؟يا بايد نگران باشم؟🤕

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
باید بری دکتر ممکنه جذب نشده باشه منم آمپول زدم ولی جذب نشد و درد بیشتر شد مجبور شدم لاپاراسکوپی ان ...

نه بابا،رفتم بتا دادم،صفر شده بود،دردم اصلا ندارم،الان حدود چهل روزِ از تزريقم گذشته،توده رو كه گفتن چند ماه طول ميكشه تا جذب بشه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا،رفتم بتا دادم،صفر شده بود،دردم اصلا ندارم،الان حدود چهل روزِ از تزريقم گذشته،توده رو كه گفتن ...

والا من ک آمپولو زدم تو بیمارستان بهم گفتن بعد از ده یا نهایتا دو هفته باید خونریزی مثل پری شروع بشه

ولی خب چون بتات صفر بوده جای نگرانی نیس الان حتی لکه بینی هم نداری؟

ب نظرم بازم برو دکتر بهت آمپول میده ک پریود بشی

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
والا من ک آمپولو زدم تو بیمارستان بهم گفتن بعد از ده یا نهایتا دو هفته باید خونریزی مثل پری شروع بشه ...

من همون موقع كه آمپول زدم خونريزي كردم تا ده روز،بعد كه بتام صفر شد دكتر گفت لازم نيست ديگه كاري كني،گفتم حتي آنتي بيوتيكم لازم ني؟گفت نه،حالا انگار بايد برم دكتر باز🙁

والا من ک آمپولو زدم تو بیمارستان بهم گفتن بعد از ده یا نهایتا دو هفته باید خونریزی مثل پری شروع بشه ...

بعد از اون ده روز بعضي روزا لكه بيني ام داشتم كه الان دو هفته اس ديگه ندارم

بعد از اون ده روز بعضي روزا لكه بيني ام داشتم كه الان دو هفته اس ديگه ندارم

خب ب نظرم همون حکم پریود رو داشته واست صبر کن از یک ماه بگذره انشااله ک ب طور طبیعی پریود میشی

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...