2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

13763 بازدید | 362 پست

من شاغلم شوهرم اصلا راضی به کارم نیست میگم زن باید استقلال مالی داشته باشه من خودم همیشه دوس دارم یه گوشه ای از مشکلاتو بگیرم اما میگه وقتی من از سر کار میام ببینم خونه ای خیلی ارامش دارم میگه قسطامون تموم شد نرو البته الانم کلی مشکل داره به زور راضیش کردم اما واقعا استقلال مالی خیلی خوبه اینکه هرچی بخوای فراتر از حدت بخری برنامه ریزی کنی پس انداز کنی اما به نظرتون زن با کار از بین میره؟زن مال خونست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن مال خونست

من سرکار میرم قبل از ازدواجم خوب بود چون فقط سرکار میرفتم و کاری به بقیه چیزها مسل ناهار و شام و خرید و...  نداشتم اما الان واقعا خسته کننده است شوهرم خیلی کمکم میکنه اما بازم خستگی داره حس میکنم هیچی از زندگی نمیفهمم

شرایط زندگی هرکس فرق میکنه . باید ببینی چطوری زندگیت بهتره .یکی شاغل باشه براش بهتره .... یکی خاته دار ....

من خودم ترجیحا باخانه دار بودن راحتترم ...اما دوره ای سرکار هم رفتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....