من شاغلم شوهرم اصلا راضی به کارم نیست میگم زن باید استقلال مالی داشته باشه من خودم همیشه دوس دارم یه گوشه ای از مشکلاتو بگیرم اما میگه وقتی من از سر کار میام ببینم خونه ای خیلی ارامش دارم میگه قسطامون تموم شد نرو البته الانم کلی مشکل داره به زور راضیش کردم اما واقعا استقلال مالی خیلی خوبه اینکه هرچی بخوای فراتر از حدت بخری برنامه ریزی کنی پس انداز کنی اما به نظرتون زن با کار از بین میره؟زن مال خونست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سرکار میرم قبل از ازدواجم خوب بود چون فقط سرکار میرفتم و کاری به بقیه چیزها مسل ناهار و شام و خرید و... نداشتم اما الان واقعا خسته کننده است شوهرم خیلی کمکم میکنه اما بازم خستگی داره حس میکنم هیچی از زندگی نمیفهمم
شرایط زندگی هرکس فرق میکنه . باید ببینی چطوری زندگیت بهتره .یکی شاغل باشه براش بهتره .... یکی خاته دار ....
من خودم ترجیحا باخانه دار بودن راحتترم ...اما دوره ای سرکار هم رفتم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....