2777
2789
عنوان

دعوای صاحبخونه و زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا.زنشو هل داد همزمان خودشم اومد یهو خوردن به در افتادن تو

واااا😳،خدا شاهده من بودم اون شلنگو از دستش در میاوردم میوفتادم به جون پیره مرده تا بدون اجازه وارد خونه کسی نشه،شاید آدم لخت باشه

واااا😳،خدا شاهده من بودم اون شلنگو از دستش در میاوردم میوفتادم به جون پیره مرده تا بدون اجازه وارد ...

منم نیمه لخت بودم.البته شوهرم یه دعوایی کرد باهاش ولی خب کار هرروزشونه من صبحا با دعوای اینا از خواب بیدار میشم.۶ .۷ ماهه یروز نتونستک با ارامش بیدارشم.تا برج ۵ مجبورم تحمل کنم

عجب صبری خدا دارد...
من ۳۲ سال ۹۰

اي جانم بچه اولته اگه بشع؟؟؟انشاالله دامن تمام اونايي كه ميخوان سبز بشه من خودمم اقدامي هستم ٥ساله ولي هنوز قسمت نشده منم ميكم حكمتي توش هست فعلا

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
اره خداشاهده.تا حالا اینقدر نترسیده بودم.پرتقال که مرگم شد.پریدم تو اتاق یه حوله نارنجی دارم کشیدم س ...

چ باحال     خندم گرفت اما قضاوتشون نمیکنم     

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اي جانم بچه اولته اگه بشع؟؟؟انشاالله دامن تمام اونايي كه ميخوان سبز بشه من خودمم اقدامي هستم ٥ساله و ...

حتما نه برج چهار بپه مشکل داشت سقط کردم بعدم گفتن موله شاید خودت بمیررری که نمردم زنده ام و فرور دین اقدام میکنم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
منم نیمه لخت بودم.البته شوهرم یه دعوایی کرد باهاش ولی خب کار هرروزشونه من صبحا با دعوای اینا از خواب ...

از اين به بعد با چادر بشين خونه  راحت بيان وبرن خخخخ از تبريز يا سر در نمياره هيشكي  

حتما نه برج چهار بپه مشکل داشت سقط کردم بعدم گفتن موله شاید خودت بمیررری که نمردم زنده ام و فرور دین ...

أهان انشأ الله عزيزدلم حتما