2777
2789
عنوان

دعوای صاحبخونه و زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پل فجرم.شما باید طرف امام رضا باشی.فلکه اب نه؟

بخدا حلالتون نمیکنم اگه فردا نرین حرم برای من دعا کنید شیرم حرومتون من قسمت نشد بیام حاجت دارم شدید

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
نه شهدا شيرازي نه هستم كاش يكي از دوستان و ميديديم حداقل    

از بس ماشاالله هتل دور و بره حرمه ادم قاطی میکنی.اره سمت بالاخیابون میگن بهش.واقعا دلت میخواد یه ادم ۱۲۰ کیلویی ببینی.من از خودمم فرار میکنم😑

عجب صبری خدا دارد...
از بس ماشاالله هتل دور و بره حرمه ادم قاطی میکنی.اره سمت بالاخیابون میگن بهش.واقعا دلت میخواد یه ادم ...

۱۲۰کیلوووو چطوری چیز میکنیید 

از بس ماشاالله هتل دور و بره حرمه ادم قاطی میکنی.اره سمت بالاخیابون میگن بهش.واقعا دلت میخواد یه ادم ...

راستی استارتر خواهرشوهرت چی شد راضی شدی بیاد خونت یا گفتید نیاد، ببخشیدادفضولی میکنم

اي جانم اون چه حرفيه تو خانومي همينجوري تم جيگري توپولو

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
اي جان چشم اسم شريف و بفرما

مرجان هستم بگو بچه سالم و خوشگل شبیه باباش میخواد موهاشم مشکی باشه بعد خونه هم میخوام سه خوابه تو تهرانسر ماشین همین ۲۰۶کافیه فعلا .و خواهرامم مجردن شوهر خوب پولدار عنایت کن .حالاا سوای اینا خیلی گرفتارم .بچه سالم میخوام