سلام دوستان یه بندخدایی اریشگر هست فامیل شوهرمه من میخواستم تتو بزنم گفت بیا خودم برات میزنم فقط پول موادش ازت میگیرم ۲۰۰ گرفت برام زد حالا کم رنگه بعد لنگه لنگه شده پهن باریک شده چیکار کنم پاک بشه کم رنگ بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم ۳سال بیشتره که تتو کردم خیلی پشیمون بهترین راه پاک کردنش چیه درسته که میگن پاک کردن تتو باعث ریزش ابرو میشه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
من ابروهام خوب بود ۴سال پیش ک برای نامزدیم برداست همین بند خدا دیگه ابروهام درنیامد نمیدونم چرا دم ا ...
خب ازین روغن موغنا بزن که تقویت میکنن و میگن برا رشد ابرو خوبه.من الانم خیلی خوبن یه اشتباه کردم تتو کردم البته داخل خوده ابروم الان خیلی بدم میاد میترسم لیزر کنم ابروهام بریزه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم