2777
2789

من اذر ماه سقط داشتم تا ده روز خونریزی داشتم ،اما الان تا امروز پریود نشدم دارم از استرس میمیرم من بچه نمیخام  چون یدونه دارم زیر یکساله ،

بچه ها لطفا تجربه هاتونو بگید ،تواین مدت بعد سقط جلوگیری طبیعی داشتم اصلا مایع منی داخل ریخته نشده .شرمنده 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیشاب اسپرم داره خواهر جان

بهترین کار اینه موقعی که مطمینی موعد تخمک گذاریت نیس طبیعی جلوگیری کنی در غیر اینصورت روشای دیگه داشته باش.مثلا قرص شیردهی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه از خدا ايد خوش ايد

نمیخام حاملگیو 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
پیشاب اسپرم داره خواهر جان بهترین کار اینه موقعی که مطمینی موعد تخمک گذاریت نیس طبیعی جلوگیری کنی د ...

قراره بود برم دسگاه بزارم بعد سقط ولی طول کشید تا برم 

الان من باردارم؟

یه بی بی چک فکرت راحت میکنه

اومدم خونه بابام چند روزه معطلم بخدا

نمیخام حاملگیو 

فرزندم وقتي جيك جيك مست بود فكر زمستونت بود 😁 

ولي اگهباردارم باشي خوبه عزيزم باهم بزرگ ميشن شايد اولش واست سخت باشه ولي بعدش راحتي 

من كه از خدام بود دو تا بچه پشت سرهم داشته باشم ولي خب بس كه مملكت خوبي داريم ترجيح دادم همين يكي باشه 

قراره بود برم دسگاه بزارم بعد سقط ولی طول کشید تا برم  الان من باردارم؟

فکر نکنم احتمالا برای سقط قاطی شده هورمونات ولی در کل جلوگیری طبیعی مطمئن نیس استرس نگیر گلی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فرزندم وقتي جيك جيك مست بود فكر زمستونت بود 😁  ولي اگهباردارم باشي خوبه عزيزم باهم بزرگ ميشن ...

ن ن اصلن  نمیخام این بارداریو خاهرم جلوگیری داشتم دیگه ،چه جیک جیک مستونی اخه

فکر نکنم احتمالا برای سقط قاطی شده هورمونات ولی در کل جلوگیری طبیعی مطمئن نیس استرس نگیر گلی

وااای خدا از دهنت بشنوه خدا کنه این هورمونای لعنتی قاطی بشن از استرس مردم چند شبه

عزيزم اينو گفتم بخندي استرست بره 😐

میدونم ولی از استرس دارم میمیرم بقران ،چیکار کنم اخه 

چیزی به اسم پیشگیریه طبیعی نداريم

اره واقعا خیلی مزخرفه ،ولی با وجود این که مایع  منی داخل ریخته نشده چی