2777
2789
اره☹️ اصلا جوابارو ديدم ناراحت شدم ديگه چه برسه بره همه ي اينايي كه گفتن رو تحويل دختره بده، طفلي خو ...

من یع تاپیک زدم وبه یه نفر دیگه حرف زدم ماشالاوکیل مدافع هاسروکله شون پیداشد!

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا که سکوت کردم  ولی داره کلافم میکنه به نظرتون بدون اینکه حرفی بزنم بلاکش کنم؟

نخیر .دیلت اکانت کن وبایه خط دیگه برو واسه خودت همین وبس امادلشونشکن الان اگه بلاکش کنی بدون هیچ دلیلی فکرمیکنه دیوونه ای

چجوریه که  اون خانوم بی شخصیت باشمادوسته؟ یادبگیرابروی کسیوبیخودی نبری ! به خودش مستقیمابگومنظو ...

شما خودتو کنترل کن

من ابروی کسی رو نبردم اینجا هیچکس نه منو میشناسه نه اون خانم رو

در ضمن من حرفی از دوستی با ایشون نزدم

شما که آنقدر با کمالات هستید بیخودی به من انگشت اتهام نزنید

شايد بيش از حد حساسي روي برادرت ،  حالا چنتام پي ام بده در طول روز توام بگو بخند، به شوخي ...

نه بخدا اصلا روی برادرم نه تعصبی دارم نه حساسم

من روی این خانم حساس شدم

حوصلشو ندارم واقعا 

نه این حرف‌ها رو نمیزنم ولی داشتم به تین فکر میکردم که بلاکش کنم

اگه درموردش اینطوری فکرمیکنی کلا باهاش رابطه توکم کن نه اینکه بخوای هرروزبراش تاپیک بزنی

الان منظورتون از هر روز تاپیک زدن چیه؟

این اولین باره که در این مورد تاپیک زدم

بازم سکوت کن . اگه به قول خودت داداشت ازلحاظ اخلاقی عالیه که پس دیگه چرانگرانی ! حتی اگه اون دخترم ب ...

من اصلا نگران نیستم و هیچ حرفی از نگرانی نزدم

گفتم از دستش خسته شدم و مسجهاش واسم آزار دهنده شده

شما خودتو کنترل کن من ابروی کسی رو نبردم اینجا هیچکس نه منو میشناسه نه اون خانم رو در ضمن من حرفی ...

من اتهام نزدم! ولی شماخودتم دختری پس نبایدبیای وبه یه دختراینجوری بگی! وابروشوببری شماکه خوش قلب تشریف دارین چرامیخواین یه جوری جواب دندان شکن بهش بگین که خوردبشه!  لااقل دلشونشکن .نمیگم کارش درسته اما قرارنیست خوردش کنی😐

خانم‌ها من درک میکنم که یه سری دلتون برای این خانم بسوزه

من خودم هم اگر بودم همین حس بهم دست میداد 

ولی مطمئنم که اگر شما این خانم رو میشناختید اصلا دلتون واسش نمی‌سوخت حتی ذره ای

الان منظورتون از هر روز تاپیک زدن چیه؟ این اولین باره که در این مورد تاپیک زدم

منظورم  ازهرروزتاپیک زدن کلی بود یعنی اینکه به جای اینکه بیای اینجا وازبعضی ازکاربرا که ترجیحا عقده ای تشریف دارن نظربخوای بهتره باعقل خودت ببینی که گفتن یه سری حرفا وشکستن دل وغیبت کردن پشت سر اون خانم گناهه! خواهشا جبهه نگیرمقابل من من کاملا منطقی باارامش جواب دادم وقصدم ناراحت کردن نیست.موفق باشین😍

من اتهام نزدم! ولی شماخودتم دختری پس نبایدبیای وبه یه دختراینجوری بگی! وابروشوببری شماکه خوش قلب تشر ...

من آدم خوش قلبی نیستم ولی بدجنس هم نیستم 

فک میکنم متعادلم

اتفاقا چون یک دختر بودم و از وجنات یه دختر متشخص و با وقار برخوردار بودم این رفتارها رو نمیپسندم در ضمن منظور من از این رفتارها دقیقا حرف خواسنکاری و اینها نیست 

کلا ایشون رفتارهای زشت و زننده زیاد دارن

مثلا توی استوری هاشون در اینستاکرام مدام صحنه های س ک س ی خیلی وحشتناک فیلمها رو میذارن

خب که چی مثلا؟

وگرنه گفتم با خواستکاری یه دختر از پسر نه تنها مخالف هم نیستم بلکه کیف هم میکنم یه دختر در عین متانت یه همچین اعتماد به نفسی داره که تابو شکنی میکنه

در ضمن من نظر خواستم نگفتم حتما اینکارو میکنم و یه چیزی میگم خوردش کنم

گفتم دلم می‌خواد اینکارو کنم