2777
2789

شايد بيش از حد حساسي روي برادرت ،  حالا چنتام پي ام بده در طول روز توام بگو بخند، به شوخي رد شو ازش، ناراحتي نداره كه، اصلا حرفايي كه بچه ها اينجا زدن رو نگو بهش لطفا، ممكنه دلش بشكنه☹️

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد بی شوهری عزیزم😆😆😆 درک کن دختر بیچاره را، داره بازاریابی می کنه فقط راه روشش درست نیست

والا گاهی میگه من هزاران خواستگار دارم 

بدون اینکه من سوالی بپرسم یا حرفی بزنم

اینکه هر روز یه عالمه عکس از خودش واسم میفرسته چی؟

گناه داره شاید دوستداره داداشتونوو

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اینکه هر روز یه عالمه عکس از خودش واسم میفرسته چی؟

اگه درموردش اینطوری فکرمیکنی کلا باهاش رابطه توکم کن نه اینکه بخوای هرروزبراش تاپیک بزنی

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
شايد بيش از حد حساسي روي برادرت ،  حالا چنتام پي ام بده در طول روز توام بگو بخند، به شوخي ...

اینجاماشالا همه خانوم معلم وقاضی تشریف دارن !!

اینجاماشالا همه خانوم معلم وقاضی تشریف دارن !!

اره☹️ اصلا جوابارو ديدم ناراحت شدم ديگه چه برسه بره همه ي اينايي كه گفتن رو تحويل دختره بده، طفلي خورد ميشه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
چ زجر اور و چندشن اینجور دخترا بهش بگو داداشم یکی رو خودش میخاد 

راستش از موج کامنتهای منفی در اینجا یه کمی هراس دارم

ولی حرف دل منو زدید ایشون خیلی چندش هستن به عنوان یه دختر

تا حالا سکوت کردم

بازم سکوت کن . اگه به قول خودت داداشت ازلحاظ اخلاقی عالیه که پس دیگه چرانگرانی ! حتی اگه اون دخترم بخوادداداشتوازراه به درکنه اگه اون واقعا ادم خوبی باشه بهش توجهی نمیکنه!

اگه بگم میگه پس چرا ازدواج نمیکنن؟ نمیگه به نظرت؟ میخوام یه جواب دندان شکن بهش بدم که هم محترمانه ...

بگو داداشم خودش چشم داره دیگه عزیزم اگه میخواستت حتما تا حالا اقدام کرده بود بعد یه ایموجی بزار 😝

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)